Pavel Ryšavý
11. května 2020 • 04:50

Nový start pro Dynamo přichází s Dědkem. Co musí udělat, aby uspěl?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stačí vyřešit detaily na trase město – Petr Dědek a rozjede se 15 let jeho vlády v Pardubicích. Podnikatel od začátku mluví o tom, že Dynamo chce na dlouho, ne se ohřát a pryč. Plánuje z klubu, který vytlouká poslední roky extraligové dno, vystavět zase kolos. Výchozí pozici má dobrou, jen počítejte: silné portfolio, zkušenosti z hokeje a golfu, tisíce fans, kteří mu věří. Jenže přebere klub na dně, čeká ho hodně práce. iSport.cz sestavil v placené sekci iSport Premium 7 bodů, kterých se potřebuje držet.



1. Nebýt jen trezorem

Tohle je zásadní předpoklad úspěchu u každého sportovního mecenáše. Má prostředky, oprava, má hodně zajímavé prostředky, ale musí držet oko nad tím, kam tečou. Víte přeci, jaké peníze se utrácí nejlíp. Cizí. Doba je už úplně jiná než na začátku 90. let. Ale přesně na to dojeli zámožní podnikatelé, kteří měli ambici nasypat peníze do českého fotbalu. Koruny se kutálely dál, než předpokládali.

iSport Premium nyní pro nové předplatitele jen za 1 Kč na první měsíc a slevy na televize>>>

V Pardubicích tohle ale bude ten nejmenší problém. Petr Dědek není naivní, podniká v Česku, prostředí zná dobře. Dokázal vybudovat svoji velkou říši golfových turnajů, což vypadá i jako těžší věc než zvedání Pardubic. Působí hodně otevřeně, na druhou stranu se o něm v prostředí ví, že dovede být i dost ostrý, když je potřeba. Ví, co chce, ví jak toho dosáhnout. Proto v tomhle případě nehrozí, že by za ním z klubu chodili s nataženou rukou a on jen dával, dával a dával, až by se pak divil, divil a divil.

2. Aktivně se o hokej zajímat

Vzpomínáte si na vládu Romana Šmidberského? Ranař, mocný muž,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud