Miroslav Horák
27. dubna 2021 • 04:30

Vlasák potvrdil Gulašův konec, kolik Plzeň dostane? Přijde švédská posila

Autor: Miroslav Horák, pab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Verdikt odvolací komise: Rada stihne začátek příští sezony
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo, vyřízeno. Milan Gulaš opouští Plzeň. Už řadu týdnů je veřejným tajemstvím, že 35letý útočník podniká comeback do Českých Budějovic. V posledních dnech se řešilo vzájemné vyrovnání obou klubů, neboť extraligová ikona měla na západě Čech platný kontrakt do jara 2022. „Mohu potvrdit, že Milan v Plzni končí,“ reagoval sportovní manažer Tomáš Vlasák. V článku iSport Premium zjistíte, kolik za něho Indiáni dostanou peněz, a také vám představíme novou švédskou posilu, která by ze severu nemusela být poslední.



Na jihu Čech plánují svoji klíčovou přestupovou pecku oznámit zřejmě až první květnový den. Takový je v extralize obyčej. Smlouvy jsou datovány k 30. dubnu, byť přestupové transakce se řeší už od ledna, někdy i dříve, a o změnách pracovních adres je v zákulisí známo dávno dopředu. Někdy samozřejmě i později. Gulašův případ se ocitl někde mezi.

Už je to nějaký čas, co se uznávaný produktivní střelec a pracant rozhodl, že signovanou dohodu s indiány míní utnout rok před jejím koncem. V Plzni dal najevo, že ho to táhne domů.

„Když za mnou Guli během sezony přišel s tím, že by se chtěl vrátit, dohodli jsme se, že mu bránit nebudeme. Nemyslím to vůbec zle, ale

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud