Zdeněk Janda
1. května 2021 • 15:41

Plekanec pokračuje, stadion se (asi) stihne. Kladno řeší i velký návrat!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapky šampaňského sotva doschly, oslavy ještě doznívají. Hokejové Kladno už se ale probouzí do extraligové reality. Nabízí se otázky, jak dál. Stadion se chystá na rekonstrukci, která by se podle nejnovějších informací měla stihnout tak, že by Rytíři elitní ligu mohli odstartovat na svém stadionu. Což je pro ně dobrá zpráva. A jaké jsou změny v kádru? Fanoušci mohou být klidní, klíčový centr Tomáš Plekanec pokračuje. Klub ale intenzivně hledá gólmana. A v řešení je také jeden velký návrat!



I když led byl plný slavících spoluhráčů, on už měl plnou hlavu toho, jak sestaví tým pro příští sezonu. Jaromír Jágr opět poznal, jak těžká je dvojrole, kterou má. Hráč i majitel. „Mně teprve teď začíná práce,“ přiznal po vítězném sedmém finále.

Bylo krátce předtím, než hráčům končí smlouvy, takže musel jednat bleskově. Už teď je jisté, že u Rytířů končí brankář Andrej Košarišťan, takže úkol číslo jedna je sehnat novou gólmanskou jedničku. „Řešíme to, jsem neustále na telefonu,“ přiznává kouč David Čermák, jenž je zároveň sportovním manažerem.

Mimochodem, i jemu posledním dubnem vypršela smlouva, ale podle informací iSport Premium se zdá být téměř jisté, že na střídačce bude působit i dál. „To není otázka na mě, uvidíme, co Jarda,“ uvedl kouč, jenž Rytíře dovedl do extraligy i před dvěma lety skrz baráž.

Rytíři nepřijdou ani o klíčovou personu. A kapitána. Dál bude hrát i Tomáš Plekanec. Tomu se postupem do elitní ligy automaticky prodloužila smlouva. „Pleky je nenahraditelný. Nejde jenom o minuty, co odehraje na ledě, ale i v kabině,“ reaguje Jágr.

Takže tihle dva veteráni, jimž bude dohromady téměř devadesát let, vytvoří klíčovou dvojku i v nadcházející sezoně. Kdo bude třetím do party? To se

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud