2. května 2021 • 10:11

TOP 10 přestupů v extralize: Kaufy pro Pardubice i Motor. A trhákem je...

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
1
  • Extraligové kluby zbrojí na novou sezonu, tady je TOP 10 přestupůExtraligové kluby zbrojí na novou sezonu, tady je TOP 10 přestupůFOTO: Koláž iSport.cz

    Zbrojíme! Úderem sobotní půlnoci se Tipsport extraliga přehoupla do nové sezony. Ta bude úplně jiná, sestupová. Padák může hrozit až dvěma nejhorším týmům. A tak se na přestupovém trhu děly věci hned první den. Pořádné posílení přichystal Motor, který uplynulý ročník skončil na posledním místě. Velká jména ohlásí v úterý i Pardubice. A co další? Podívejte se na žebříček 10 nejlepších přestupů podle iSport.cz.

  • 10. Marek Ďaloga

    obránce
    32 let
    Pardubice >>> Kometa Brno

    Pomalá Kometa potřebuje zrychlit a tenhle nákup s tím souzní. Slovenský expres absolutně stírá rozdíly mezi defenzivním a ofenzivním pojetím obránce, jeho revírem je celé kluziště. Ale zároveň i všechny kouty světa. Od sezony 2015/16 Marek Ďaloga vymetl adresy devíti klubů. To zní… To zní tak nějak všelijak.

    Kometa - Pardubice: Ďaloga se protáhl kolem mantinelu a nachytal Klimeše, 1:2
    Video se připravuje ...

  • 9. Lukáš Pech

    útočník
    38 let
    Sparta >>> České Budějovice

    Deset sezon v Karlových Varech, dalších osm ve Spartě a teď aspoň tři v Budějovicích. Pechova hrací karta zvoní a ukazuje, že je důležitým a oblíbeným prvkem hokejové kabiny. Přibývající roky sice neumažete, ale jižní Čechy mohou Lukáše Pecha nastartovat k velkému finále kariéry. Prostor mu v Motoru slíbili, takže…

    Liberec - Sparta: Pech definitivně zkrotil Tygry. Hosté berou tři body, 2:5
    Video se připravuje ...

  • 8. Dominik Frodl

    brankář
    25 let
    Plzeň >>> Pardubice

    Kovaný slávista, který si vychytal velké jméno během tří posledních sezon v Plzni, je brankářem s výrazným potenciálem a vynikající kondicí. V suchém ribanu vám Dominik Frodl odchytá 52 kol základní části. Je to nezmar. Dynamo určitě neprohloupilo, když na něj podniklo kobercový nálet. Pokud bude mít klid na práci, bude excelentní.

    Mladá Boleslav - Plzeň: Frodl se parádně roztáhl na čáře. Ševc nevěřícně zíral
    Video se připravuje ...

  • 7. Pavel Pýcha

    obránce
    25 let
    České Budějovice >>> Mladá Boleslav

    Radime, hoď ho do stroje! Boleslavský urychlovač má zvuk po celé republice a po odchodu Radima Zohorny do Pittburghu i za hranicemi. Ve městě aut možná dostanete slevu na škodovku, ale jinak česká tvrdá dřina. Jenže za ni si pak škodovek koupíte třeba pět. Obratný bek Pavel Pýcha má být dalším v řadě.

    Sparta - České Budějovice: Pýcha příklepem srovnal. Láhev Neužila se otřásla, 2:2
    Video se připravuje ...

  • 6. Jakub Klepiš

    útočník
    36 let
    Kometa Brno >>> Liberec

    Loni po odchodu z Boleslavi se zdálo, že to Jakub Klepiš nebude mít s hledáním nové zajímavé štace snadné. A vida, přistál v Kometě, kde odvedl solidní práci. A do toho nabídka z Liberce. Ba ne, o Klepišovy služby trvá poptávka. Tak trochu kus za kus po odcházejícím Bulířovi. Kouč Patrik Augusta mu absolutně věří.

    Kometa - Třinec: Domácí jdou do vedení! Klepiš krásnou ranou překonal Kacetla, 1:0
    Video se připravuje ...

  • 5. Jan Košťálek

    obránce
    26 let
    Sparta >>> Pardubice

    Výborný tah od Pardubic, které zadákovi musely „nasolit“. Nicméně v záplavě rozporuplných transakcí Dynama posledních let perfektní trefa. Pokud se vše sladí do jedné společné linie, z Jana Košťálka může vyrůst nejžádanější bek soutěže. Ofenzivně velmi schopný, klíčová součástka do přesilovky.

    Liberec - Sparta: Košťálek v prodloužení propálil Kváču! Pražané srovnali stav série, 2:3
    Video se připravuje ...

  • 4. Michal Bulíř

    útočník
    29 let
    Liberec >>> Plzeň

    Ráno vstal, oblékl se, sedl do auta a cestu na liberecký zimák mohl v klidu prospat, protože ji za těch deset let v áčku zná poslepu. To se teď změní. Pokud od Michala Bulíře nebudou v Plzni vyžadovat 60 bodů, obě strany budou nakonec spokojené. Bulíř je jiný typ hráče než Milan Gulaš, v něčem slabší, ale v lecčems i lepší.

    Třinec - Liberec: Bulíř vrátil Tygry do hry v přesilovce pět na tři, 2:1
    Video se připravuje ...

  • 3. Roberts Bukarts

    útočník
    30 let
    Dinamo Riga >>> Zlín

    Přiznáváme, transakce ještě není doladěná a pořád nepovažujeme za jisté, že se lotyšský reprezentant Roberts Bukarts ve Zlíně ukáže. Ale i tak se rodí nečekaná přestupová pecka. Zlín víc než nutně potřebuje ostříleného a schopného kanonýra, klub nejednou dokázal, že lotyšský trh má výborně zmáknutý.

    Mountfield HK - Zlín: Bukarts propálil Rybára a snížil na 3:5 z pohledu Zlína
    Video se připravuje ...

  • 2. Dominik Hrachovina

    brankář
    26 let
    Tappara >>> České Budějovice

    Oficiálně to ještě není zpečetěné, ovšem informace Sportu mluví jasně. Jihočeši už po roce v extralize střídají gólmany, pouští zkušeného Marka Čiliaka, jenž měl v Motoru chytat tři sezony, a nabírají reprezentanta Dominika Hrachovinu, neortodoxního démona z finského klubu Tappara Tampere.

    Liberec - Mladá Boleslav: Zákrok à la Hašek! Hrachovina úžasně vychytal Klepiše
    Video se připravuje ...

  • 1. Milan Gulaš

    útočník
    35 let
    Plzeň >>> České Budějovice

    Jasný přestupový trhák, pro který Motor musí sáhnout hluboko do kapsy. Do Plzně posílá kolem 2,2 milionu korun odstupného za přerušený kontrakt, navíc musel Milanu Gulašovi jako exkluzivní posile připravit odpovídající smlouvu. Ale vysněného navrátilce se na jihu dočkali. Ikona je zpátky doma.

    Plzeň - Olomouc: Gulaš se protáhl přes osu hřiště a zavěsil, 5:1
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud