Zdeněk Janda
26. srpna 2021 • 04:50

Kladno Canadiens. Trefí Jágr krokem z nouze jackpot v těžkých podmínkách?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedm. Jméno slavného filmu, který vás může ještě dlouho budit ze snu. Z pohledu kladenských Rytířů počet cizinců na soupisce. Až sezona pravdy, bez domácího prostředí, ukáže, jestli to byl hřích, nebo ne. Okolnosti dohnaly Jágra a spol. přivést šest zámořských hráčů, pak k nim přibyl ještě norský bek. Klub se po roční odmlce vrátil mezi elitu a bude se snažit rvát o to, aby nezahučel zpátky. Navíc v chomutovském azylu. „Věřím, že se s tím popasujeme,“ hlásí Jaromír Jágr. O tom nejdůležitějším, co se během léta událo v Kladně a ideální sestavě podle Sportu, se dočtete v placené části článku iSport Premium.



Už když se spoluhráči na ledě topili v postupové euforii a otevírali šampaňské, klubový šéf Jaromír Jágr tušil, že pro něj šichta teprve začíná. Finále první ligy Kladna s Jihlavou skončilo 29. dubna, kdy už byl hráčský trh rozebraný.

Takže co s tím?

Slavný majitel Rytířů, jemuž bude v únoru padesát, sáhl k zámořské výpomoci. Uplatnil kontakty a přivedl šest zámořských hráčů plus trenéra. Krok z nouze, který vyvolal řadu vášní. I teď, dva týdny před startem extraligy, se to v hokejovém zákulisí živě řeší.

Třeba Milan Nový, nejlepší střelec československé historie a kladenský patriot, je nadšený. Jágra velebí, mluví o mistrovském tahu. „Tohle se Jardovi opravdu povedlo!“ Zaznívají ale i rozporuplnější reakce.

„Hlavně ti zámořští útočníci nestíhají, takže faulujou, někdy i hodně záludně, a rozhodčí jim to přehlížejí. Moc jsem zvědavý, jak to bude vypadat v sezoně.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud