8. března 2022 • 11:05

Forma v extralize: rozklepaný ratlík, pohádka o Kometě a kohout klovne

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Deník Sport s nadsázkou okomentoval formu jednotlivých týmů za poslední týdenDeník Sport s nadsázkou okomentoval formu jednotlivých týmů za poslední týdenFOTO: Koláž isport.cz

    Hokejová extraliga dosprintovala do finiše maratonu základní části, zbývá poslední krok. Karty jsou víceméně rozdané. Vítěz - Hradec Králové, do baráže - Kladno a padá Zlín. Zbývá rozluštit poslední dvě políčka. Kdo proklouzne přímo do čtvrtfinále? Motor nebo Dynamo? A kdo bude mít dlouhou dovolenou? Energie nebo Verva? Deník Sport s nadsázkou okomentoval formu jednotlivých týmů za poslední týden. 

  • 15. Pardubice

    Trochu jako když v bazaru lakujete auto. Sice prohrály už poosmé v řadě, ale z klubu vychází chvála, jak se pracuje a maká. Nemá tohle být ale u týmu s ambicemi automatika? Počítají se přece výhry, ne jen snaha.

    Pardubice - Třinec: Dynamo srovnalo dělovkou Košťálka při signalizované výhodě, 2:2
    Video se připravuje ...

  • 14. Zlín

    Hezky se nám z vás dělala sranda. Ale vážně, budete všem chybět. Tak šup, jeden rok dole a ať jste zase zpátky. Co tě nezabije, to tě pozlíní! Jenom, bavič primátor, který mluvil o titulu, ještě někde vystoupí?

    Sparta - Zlín: Köhler dorazil puk z hranice brankoviště, 3:1
    Video se připravuje ...

  • 13. Plzeň

    Šli jsme podle mapy, v srdcích hvězdy nad hlavou, džungle hustá…umírali jsme únavou. To si notovali Indiáni s kapelou Zuby nehty. Tak se drželi okapu elitní čtyřky, než se utrhl. Jako loni. Co ještě předkolo s Olomoucí? Nestrašte…

    Plzeň - Karlovy Vary: Nádherná souhra v přesilovce! Blomstrand zakončoval do prázdné branky, 1:0
    Video se připravuje ...

  • 12. Liberec

    Někdejší jedničkáři často vypadali, jako když je tasí z látky, kterou se nenašprtali. Za pololetní vysvědčení Tygry doma nepochválí, po třech letech netančí čtverylku. Pořád však dovedou ukousnout ruku.

    České Budějovice - Liberec: Vlach ve vlastním oslabení prostřelil Hrachovinu, 1:2
    Video se připravuje ...

  • 11. Karlovy Vary

    Koblasa hoblasa za vítěznou trefu v Plzni, Energii však zachránil svými zákroky Š(ťastný) Luke(š). Je to rebel. Tři vychytal, dva zaskočil a jednoho zesměšnil. Varští vyplenili po šesti letech indiánské území a šilhají po play off.

    Plzeň - Karlovy Vary: Z ostrého úhlu dostal puk za brankovou čáru Kohout, 1:1
    Video se připravuje ...

  • 10. Mladá Boleslav

    Jako by se prali s vlastním obrazem v zrcadle nebo jezdili pozadu. Krok dopředu, dva zpátky. Od únorových turbulencí sjeli o pár pater dolů. Jestli v předkole tenhle nečas neustane, Vrbata se vydá hledat svého Hanče.

    Mladá Boleslav - Karlovy Vary: Flynn se trefil z mezikruží, 3:2
    Video se připravuje ...

  • 9. Kladno

    Ještě Sparta v O2 areně a pak čtyřicet dní volna. Co s ním? Napřed možná vyrazit na výpravu do hor nebo k moři. Pak se v kabině nepozabíjet, než přijde barážová šichta. Vypadnout, nespadnout a příště z chomutovského azylu domů.

    Kladno - Vítkovice: Rytíři srovnali! Plekancův pas usměrnil do branky Hlava, 3:3
    Video se připravuje ...

  • 8. Kometa Brno

    A teď, strejdo Libore, tu o Kometě! „Dobře, děti. Byla jedna Kometa, která nevěděla, jestli se jí chce do play off. Pak si řekla, že jo a že to teda celý vyhraje...“ Už to byla realita, ale teď opravdu spíš pohádka. Nebo ne?

    Kometa - Kladno: Mueller předložil puk Holíkovi před prázdnou branku, 2:0
    Video se připravuje ...

  • 7. Litvínov

    Zase se rozklepal jak ratlík, který vyrazí ven bez svetříku. Chvíli to vypadalo nadějně. Ale poslední dva zápasy? V Hradci jako kdyby vůbec nebyl, zbytečná cesta. Prohra s Olomoucí? A chce se vám vlastně do předkola?

    Litvínov - Olomouc: Tlak Vervy zužitkoval ve vyrovnání Strejček, 1:1
    Video se připravuje ...

  • 6. Třinec

    Všimli jste si? Ondřej Kacetl je o dvacet centimetrů vyšší, o dvacet širší, má čtyři ruce, dvě hlavy, a když plivne, puk spálí za letu. Prostě se blíží play off a on se stejně jako před rokem dostává do pořádné formy.

    Pardubice - Třinec: Hosté skórovali v přesilovce 5 na 3. Po Kundrátkově střele do tyčky dorážel Roman, 0:1
    Video se připravuje ...

  • 5. Vítkovice

    Sto roků v šachtě žily, mlčely. Miloš Holaň naučil Vítkovice zase mluvit. Co říkají před play off? Nachystejte, vážení, maséry, alpu a pytlíky s ledem. Jdeme si pro vás. Bude vás to bolet, to je náš styl.

    Vítkovice - Mountfield HK: Solovjov se prosadil v přesilové hře, 2:1
    Video se připravuje ...

  • 4. Mountfield HK

    Když prezident klubu Miroslav Schön skočil za výhru v základní části placáka na led, kapitán Radek Smoleňák se usmíval, že další sázka bude o salto. Jako... Když jste viděli bossovu euforii? Asi by ho dal. A snad by i vstal.

    Vítkovice - Mountfield HK: Smoleňák hned na začátku druhé třetiny otevřel skóre, 0:1
    Video se připravuje ...

  • 3. Motor ČB

    Kde jen mohl být? Kde jen mohl být? Tak třeba ve Vsetíně nebo na hokejovém pracáku. Díkybohu Jiří Ondráček nevěřil pohledu brilantního zlínského vedení, že na extraligu nemá. Doma jsou za blbce, on válí za Motor.

    České Budějovice - Liberec: Rozjetý Pech se z pravé strany nemýlil, 3.3
    Video se připravuje ...

  • 2. Olomouc

    Uff. Je to vždycky stejné, pařáty koukají z hrnce, myslíte si, jak je po kohoutovi. Jenže on touhle dobou vyskočí, osuší hlavu a je v kondici. Před rokem vyndal v předkole play off Plzeň. Bacha, zase klovne.

    Litvínov - Olomouc: Krejčí se prosadil ve vlastním oslabení, 2:3
    Video se připravuje ...

  • 1. Sparta

    Billa, nebyla jedna silná hokejová parta. Každý nad ní žasnul, jen ji v play off vždycky někdo zhasnul. Že se bude scénář opakovat? Kdyby si nechala Alexandera Saláka, možná. Ale když ho paní odvelela, je fakt silná.

    Sparta - Zlín: Chlapík se přesně trefil z prostoru pro vhazování, 2:0
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud