27. dubna 2022 • 10:20

Boleslav má náhradu za Rulíka, tým přebírá Čihák. Asistent se ještě hledá

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým trenérem hokejistů extraligové Mladé Boleslavi se stal Ladislav Čihák. Ve funkci nahradí Radima Rulíka, který odešel do Pardubic. O příchodu Čiháka, který v poslední sezoně působil v Mountfieldu HK, už dříve iSport.cz informoval. Klub aktuálně ještě hledá asistenta.



Pro Čiháka půjde o druhé extraligové angažmá v roli hlavního trenéra. V sezonách 2018/19 až 2020/21 působil v Plzni, kde již předtím sbíral několik let zkušenosti na pozici asistenta. Indiánům pomohl k celkem třem bronzovým medailím. Mladoboleslavští nyní budou vybírat jeho asistenta.

V Hradci Králové Čihák oslavil zisk Prezidentského poháru pro vítěze základní části, ale ve vyřazovacích bojích o titul skončila ambicióznímu klubu sezona již ve čtvrtfinále. Shodou okolností se tak stalo poté, co tým Mountfieldu vyřadila po výsledku 4:1 na zápasy právě Mladá Boleslav.

S Bruslařským klubem tak došel Rulík podruhé za sebou až do semifinále. V úterý byl však potvrzen jako nástupce Richarda Krále v Pardubicích. Po nabídce Dynama ve středočeském klubu předčasně skončil, na východě Čech podepsal dvouletou smlouvu s opcí a bude mít za úkol vytáhnout mužstvo do bojů o titul.

BK Mladá Boleslav Vše o klubu ZDE

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud