22. listopadu 2022 • 11:15

Tvrďáci, pozor! Motor startuje Marcela: Vyhazovač, který byl i před soudem

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chodíte na góly a slavit výhry. Ale někdy vás do varu dostane i jiná sorta borců, drsňáci. Naposledy takhle vybláznil Plzeň Samuel Bitten. Zbil kladenského Kristapse Sotniekse, pak s rukama nad hlavou odjížděl na trestnou. Hala málem spadla. Bitten patří mezi nejtvrdší hráče v lize, bez debat. Ale tahle kategorie není jen o bitkách, extraligoví brousci jsou často tvrdí i k sobě. A hlídejte si Patrika Marcela, Motor v něm má největšího ranaře soutěže. Navíc dovede víc, než se jen prát!



Těsně před semifinále proti Spartě mu střela z tréninku zlomila čelist. Daniel Voženílek musel na operaci, další den šel hrát za České Budějovice play off. Nedoporučovali mu to lékaři, rodina do něj hučela, ať dá zpátečku. Stejně šel do akce. Teď dává svým hokejem energii Třinci, žádný útočník nenasbíral víc hitů než on. Není rváč. Ale tvrďák? Jistě, není o čem pochybovat.

Když se ho zeptáte, koho považuje za nejtvrdší hráče extraligy on, chvíli přemýšlí. „Zajímavá otázka. Útočník mě moc nenapadá, ale já bych volil Davida Musila a Richarda Nedomlela, v soubojích jsou to strašně těžcí soupeři,“ spustí. „A teď přišel do extraligy Patrik Marcel. On je hodně nepříjemný hráč, když se známe, o to je nepříjemnější,“ usměje se.

Marcel? Možná jste ho zatím ještě nezaregistrovali naplno. Uhranuly vás v neděli emoce Samuela Bittena, když si rozhodčími nenechal ukrást prohranou bitku, postavil se na nohy a vyřídil Kristapse Sotniekse? Jak si pak s rukama nad hlavou užíval výhru.

Marcel podobnou věc vytáhl před reprezentační pauzou v Olomouci. Jen gesty hecoval domácí fans, kteří na něj pořvávali. Dráždil je.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud