4. května 2023 • 10:25

Hodí se Varaďa k Dynamu? Nominace na šampionát zatím žádný granát

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká hokejová horečka před mistrovstvím světa vrcholí, a jedna třaskavá zpráva střídá druhou. Naprostý šok přišel ze zámoří, když už v prvním kole play off skončil rekordy trhající Boston. Co stojí za koncem Bruins a kdo je teď největším favoritem na Stanley Cup? A proč nepřijede kompletní česká letka v čele s Davidem Pastrňákem? Jak staví Kari Jalonen nominaci na MS a proč to zatím není žádný granát?



Pardubice se zároveň nejspíš pouštějí do trenérské rošády, jaká nemá obdoby. V Dynamu by měl skončit Radim Rulík a je možné, že se přesune do Sparty. A Východočeši jsou velmi blízko angažování Václava Varadi. Nakolik se k sobě dva giganti českého hokeje hodí a kdo vyjde komu vstříc? Část k Dynamu najdete exkluzivně v podcastové verzi Zimáku, který můžete odebírat ve všech podcastových aplikacích!

  • 0:00 Pastrňák nepřijede (v době natáčení to nebylo potvrzené). Kdyby mohl, už je na cestě, chybět bude celá Bostonská maffie
  • 14:17 Nominace? Zatím žádný granát. Kdo v ní chybí a jak Jalonen postavil tým? Proč zase chybí Zacha?
  • 31:14 Nakolik se ještě tým pro MS promění a kdo se nedostane do závěrečné soupisky?
  • 43:19 Konec Bostonu: Okno pro Stanley Cup se zaklaplo. Jaké je nejbláznivější hokejové město v NHL?
  • 59:32 Varaďa do Pardubic? Nakonec může být vítězem Sparta, jak se k sobě budou těžké váhy hodit?

ONLINE PŘENOS - Nominace na MS v hokeji 2023
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Dánsko Dánsko Finsko Finsko Francie Francie Kanada Kanada Kazachstán Kazachstán Lotyšsko Lotyšsko Maďarsko Maďarsko Německo Německo Norsko Norsko Rakousko Rakousko Slovensko Slovensko Slovinsko Slovinsko Švédsko Švédsko Švýcarsko Švýcarsko USA USA
Obnovit
Zprávy ze dne 19. 5. 2023
9:41
19. 5. 2023
Německo

Němečtí hokejisté se budou muset na MS v Tampere obejít bez pomoci brankáře Philippa Grubauera. Vedení německého svazu podle agentury DPA ve čtvrtek večer potvrdilo, že jednička Seattlu v NHL se k reprezentaci po vyřazení ve druhém kole Stanleyova poháru nepřipojí. Stejně jako v případě hvězdného útočníka Leona Draisaitla z Edmontonu, jehož možný start na šampionátu padl ve středu, rozhodl „časový faktor“. Jedenatřicetiletý gólman aktuálně nemůže opustit Seattle.

Zprávy ze dne 17. 5. 2023
10:00
17. 5. 2023
Německo

Hvězdný útočník Leon Draisaitl německou hokejovou reprezentaci na mistrovství světa v Tampere a Rize neposílí. Vedení národního svazu se snažilo zařídit start sedmadvacetiletého hráče poté, co Edmonton vypadl z bojů o Stanleyův pohár. Dnes ráno ale Němci oznámili, že druhý nejproduktivnější hráč základní části NHL na šampionát nepřiletí. „Jeho účast na mistrovství světa není v nejbližší době možná,“ řekl sportovní ředitel německého svazu Christian Künast agentuře SID. „Po 92 zápasech NHL, včetně dvou náročných sérií v play off, teď prostě potřebuje čas na odpočinek,“ uvedl Künast, který s Draisaitlem jednal.

Zprávy ze dne 17. 5. 2023
8:05
17. 5. 2023
Švédsko

Na mistrovství světa ještě nenašli přemožitele, přesto hokejisté Švédska ještě zesílí! Po vyřazení Toronta v play off NHL může tým ze Skandinávie počítat ještě se dvěma posilami ze zámoří. Seveřany na šampionátu doplní obránce Timothy Liljegren a útočník William Nylander, tedy autor 44 gólů v základní části nablýskané zámořské soutěže. Oba by se mohli k mužstvu připojit již před čtvrtečním zápasem s Maďarskem. Švédská reprezentace domů posílá Joela Perssona a Christiana Folina, aby měla poslední dvě místa pro hráče ze zámoří. Švédové tak mají nyní kádr uzavřený.

 

Útočník Toronta William Nylander posílí Švédsko na mistrovství světa v Tampere a Rize Obránce Maple Leafs Timothy Liljergen doplní švédskou reprezentaci na mistrovství světa
Zprávy ze dne 15. 5. 2023
13:14
15. 5. 2023
 

Švýcarsko posílí na MS v Rize a Tampere útočník Nico Hischier s obráncem Jonasem Siegenthalerem z New Jersey. Oba jsou podle webu Švýcarské hokejové asociace na cestě do lotyšské metropole a do sestavy týmu kouče Patricka Fischera by se měli zařadit ve čtvrtečním utkání proti Slovensku. Naopak obejít se musejí Švýcaři ve zbytku turnaje bez útočníka Calvina Thürkaufa, který si hned v úvodu nedělního zápasu s Norskem poranil rameno. Švýcaři budou v základní skupině B soupeřem i české reprezentace.

Zprávy ze dne 13. 5. 2023
20:23
13. 5. 2023
Česko

Češi už uzavřeli soupisku, z NHL žádná další posila nedorazí, ani oslovený David Kämpf. Dočkali se tak poslední dva čekající útočníci Voženílek a Kaut. Více čtěte zde >>>

Martin Kaut po jednom z tréninku v Rize
Zprávy ze dne 12. 5. 2023
10:30
12. 5. 2023
Švýcarsko

Švýcaři po vyřazení New Jersey Devils počítají s jejich kapitánem Nicem Hischierem, obráncem Jonasem Siegenthalerem, připojí se i gólman Akira Schmid. Naopak Timo Meier se nezúčastní, končí mu smlouva a čeká ho jednání o novém kontraktu.

 

Švýcarsko počítá s útočníkem Nico Hischierem pro mistrovství světa. Kapitánovi New Jersey skončila klubová sezona
Zprávy ze dne 12. 5. 2023
9:41
12. 5. 2023
Slovensko

Slovensko se dočká posily ze zámoří! Obránce Šimon Nemec z New Jersey posílí Slováky. Už má vyřízené letenky, v pondělí by měl být na místě. Útočník Tomáš Tatar nemá smlouvu, ale asistent trenéra Petr Frühauf jeho účast nevyloučil.

 

Obránce New Jersey Šimon Nemec posílí Slovensko na mistrovství světa 2023
Zprávy ze dne 12. 5. 2023
9:29
12. 5. 2023
Slovensko

Poté, co ze sestavy vypadl kvůli zranění obránce Martin Gernát, povede slovenské hokejisty na mistrovství světa staronový kapitán. „Céčko“ na dresu bude nosit už od úvodního utkání proti Česku útočník Marek Hrivík, který ve stejné roli vedl Slováky i na bronzové olympiádě v Pekingu. Zkušeného forvarda doplní jako asistenti parťák z Leksandu Peter Cehlárik a Matúš Sukeľ, jenž působí jako kapitán v Litvínově.

 

Útočník Marek Hrivík povede Slovensko jako kapitán i na mistrovství světa v Rize a Tampere

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud