Michal Koštuřík
9. ledna 2024 • 13:20

Bronzový Augusta má laso z Vítkovic! Jak se rozhodl? Hadamczik má jasno

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V těchto dnech přijímá gratulace k bronzovým medailím na nedávném hokejovém mistrovství světa juniorů a užívá si volna. Nejen to. Kouč české „dvacítky“ Patrik Augusta také intenzivně řešil svou profesní budoucnost. Lákalo ho to zpět do každodenního zápřahu. Podle informací iSport.cz bylo na spadnutí jeho angažmá ve Vítkovicích! Ostravský klub mu předložil nabídku, aby hned po MS převzal extraligový tým. 



Akutně hrozilo, že se úspěšný realizační tým „dvacítky“ po šampionátu ve Švédsku rozpadne. Hlavní trenér Patrik Augusta měl laso z Vítkovic, práce v klubu ho znovu začala lákat. Vypadalo to, že si obě strany plácnou.

Trenér měl zároveň zájem dál koučovat juniory, ovšem Hadamczik si nedovedl a nechtěl představit variantu, že by seděl na dvou židlích.Věc byla postavená jasně. Když Augusta vezme Vítkovice, nemůže být u nároďáku. Měl z toho těžkou hlavu, zvažoval pro a proti.

V úterý před polednem se oba muži osobně sešli a všechno probrali. Dohodli se na tom, že šéf bronzové střídačky ve funkci

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud