7. února 2012 • 22:58

Hašek na lyžích. Taková zima byla při hokeji na Kladně, směje se

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEOROZHOVOR | Nasadí brýle, odpíchne se a spustí se dolů po sjezdovce. Legendární hokejový brankář Dominik Hašek je vášnivým lyžařem, o víkendu se proháněl na svazích na šumavském Špičáku a deník Sport byl u toho! Při ježdění byla pořádná zima, což "Dominátor" okomentoval ve videorozhovoru pro deník Sport.



„Beru to jakou součást přípravy,“ přiznal 47letý gólman, jenž by se chtěl v příští sezoně vrátit do branky. A právě i díky lyžování se udržuje v kondici.

Občas si lyžaři mezi sebou říkají: „Je to opravdu on?“ Ano, je! Dominik Hašek je v poslední době pravidelným návštěvníkem lyžařského areálu Špičák na Šumavě, kousek od sjezdovek známého lyžařského centra si totiž pořídl apartmán.

„Moc se mi to tady líbí, pro lyžování je to dobré místo,“ říká olympijský šampion z Nagana, jenž je opravdu výborným lyžařem, na sjezdovkách patří mezi ty nejrychlejší...

„Baví mě jezdit rychle. Ale zároveň se snažím to mít pořád pod kontrolou,“ tvrdí dvojnásobný držitel Stanley Cupu.

Víkendové lyžování komplikoval silný mráz, který v posledních dnech v Čechách panuje."Ráno zima byla, ale teď po dvanácté je to lepší. Sluníčko už to prohřálo," hlásí Hašek během jízdy na lanovce.

"Dominátor" zažil nízké teploty i na zimních stadionech.  "V Čechách jo. Na takovém Kladně, tam aby člověk po každé třetině pil horký čaj a nechal si masírovat zmrzlé prsty," usmívá se.

Dominik Hašek se toho na sjezdovkách nebojí, stačit mu není nic jednoduchého...
Video se připravuje ...

Reportáž a rozhovor s Dominikem Haškem o lyžování čtěte v úterním vydání deníku SPORT!

Vstoupit do diskuse
4


Články odjinud


Články odjinud