Ilona Kolářová
24. června 2013 • 12:23

Gedeon půjde k ledu, hokejista Ton mu na kole nedal šanci

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádné překvapení se nekonalo. Hokejisté svého soupeře doslova deklasovali a jen pár fotbalistů pustili v cíli mezi sebe. Na otázku, kdo je víc namakaný, se pokusil odpovědět závod horských kol Genesis Bike Prague, kterého se zúčastnili fotbalisté Dukly a hokejisté Sparty. A jejich vůdci Patrik Gedeon a Petr Ton mezi sebou uzavřeli sázku. Kdo ujede pětatřicetikilometrovou trať rychleji, ten potrápí toho druhého na svém tréninku.



„A já prohrál, takže je to jasné, půjdu na led,“ uznal Patrik Gedeon, který na tempo sparťanského veterána stačil jen v úvodu závodu. „Ještě na prvním záchytném bodu jsem ho viděl, ale pak mi zmizel v lese,“ popisoval honičku na trati kapitán Dukly.

Petr Ton však není žádný cyklistický začátečník, kolo patří mezi jeho největší koníčky. Výsledek sázky se dal předvídat.

„Jízdu v sedle si užívám, nedívám se doleva doprava, zkrátka jedu a v cíli se nechám překvapit,“ vysvětlil svou taktiku vyhlášený extraligový střelec. „I tak ale patří fotbalistům velké uznání, prali se s tím statečně.“

A jak tedy dopadne plnění sázky mezi oběma muži? „Začínám si shánět brusle,“ slíbil Gedeon.

Ton však svému parťákovi nabízí i jinou, snadnější variantu. „Pokud by kluci z Dukly chtěli, můžou Patrika vykoupit. Dám jim pár lístků a budou nám muset fandit při zápase.“

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud