30. srpna 2013 • 09:52

Jágrova noční show. Nalákal fanoušky na trénink a pak se podepisoval

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | "Dostávám ve zprávách žádosti o podpisy a fotky, pokud to nemáte daleko, tak mívám tréninky každý den mezi 20-21 hod na zimnim stadionu kladno. Tam se to dá vse zvládnout:)". To byl Jágrův středčení status na facebookovém profilu jeho Hokejové rodiny. A více než 5 tisíc "lajků" které získal značilo, že se ujal. Zájemci se na legendu přišli podívat v hojném počtu.



A co na tom, že termín se nakonec ještě měnil. A časově posouval. "Jen pro info. Trénink je v 21:30 a ne 20:00," napsal Jágr ve čtvrtek na Facebook. Ale ani to nemohlo zájemce o setkání s hokejovým divochem zastavit. Přišli mladí kluci, maminky s dětmi, každý chtěl mága před jeho odjezdem do New Jersey ještě vidět.

Jágr zvolil pro svou podpisovou show jednoduchý systém. Chvíli se proháněl po ledě a pálil puky na bránu a při odpočinku za sebou na střídačku pustil dychtivé nadšence. Úsměvů a podpisů rozdal opravdu mnoho. O dobrou atmosféru se starala i skupinka fanoušků, která z místa, kde obvykle dovádí domácí kotel, vyvolávala Jágrovo jméno.

Domácí hrdina prostě táhne i v jednačtyřiceti...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud