14. srpna 2007 • 00:00

Plzeň a Vítkovice v poháru opět vyhrály

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Plzně a Vítkovic vyhráli i svá třetí utkání v Tipsport Cupu, když dnes shodně zvítězili tříbrankovýcm rozdílem. Opět se nedařilo Slavii, která podlehla těsně v Českých Budějovicích.



Hokejisté Plzně a Vítkovic vyhráli i svá třetí utkání v Tipsport Cupu, když dnes shodně zvítězili tříbrankovýcm rozdílem. Opět se nedařilo Slavii, která podlehla těsně v Českých Budějovicích a zůstává ve své skupině poslední. První bod si připsal nováček extraligy z Ústí nad Labem. Plzeň porazila bez potíží Znojmo 5:2, když rozhodla utkání v první třetině, kterou vyhrála 3:0, přestože trenér Kučera nechal odpočívat útočné trio Dvořák, Kracík, Matějovský i obránce Benáka. Nejprve v přesilové hře trefil Dobrovolný přesně pravý horní roh Kamešovy branky a poté v závěru třetiny přidal druhou branku pohotovou dorážkou během výhody Divíšek. Téměř půldruhé minuty před sirénou navíc vyjádřil převahu Lasselsbergeru třetím gólem Fabuš, který opakovanou střelou potrestal čtvrtý menší trest Znojma. Vítkovice porazily v derby Třinec 3:0, když rozložily své zásahy rovnoměrně do všech třetin. "Opět skvělý výkon odvedl brankář Prusek a pochválit musím rovněž za předvedený výkon na začátku sezony všechny čtyři pětky," zhodnotil utkání vítkovický trenér Miroslav Fryčer. V atraktivní odvetě nedávného souboje obou soupeřů z extraligového čtvrtfinále poslední sezony vydřeli hokejisté Českých Budějovic vítězství 2:1 nad pražskou Slavií a vrátili jí nedávnou prohru 2:3. Růžičkův soubor tak se třemi porážkami ze čtyř zápasů uzavírá tabulku skupiny B. V sestavě Českých Budějovic se poprvé objevil útočník Kůrka, branku však nedal.


Výsledky: Skupina A - 3. kolo:
Kladno - KLH Chomutov 6:3 (1:1, 1:1, 4:1)
Branky: 3. a 57. Ševc, 35. Čurilla, 41. Martin Procházka, 42. Horna, 52. Frolík - 14. Jíra, 23. Charousek, 59. Boušek. Rozhodčí: Jeřábek - Charvát, Kalivoda. Vyloučení: 10:9. Využití: 4:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 250.
Energie Karlovy Vary - Chemopetrol Litvínov 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Branky: 2. Hluchý, 37. Košťál, 57. Bílek. Rozhodčí: Jebavý - M. Svoboda, Zavřel. Vyloučení: 8:6. Bez využití. Diváci: 800.

Témata: 


Články odjinud


Články odjinud