31. května 2022 • 20:00

Jágr rozjel svou značku. Módní guru nebude, JJ68 jsou výrobky s konopím

Autor: kal
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

JJ68. Význam těchto dvou písmen a čísel by vám objasnil asi každý hokejový fanoušek. Dlouhé roky jsou neodmyslitelně spojené s Jaromírem Jágrem, který se je rozhodl použít jako oficiální značku svých produktů. A co se kladenská legenda rozhodla nabízet? Především potravinové doplňky obsahující konopí, které sám už nějakou dobu užívá. „Mohl jsem udělat něco svého, hodně si k tomu říct a využít při výrobě svých zkušeností,“ vysvětlil boss kladenských Rytířů.



Pokud někdo čekal, že Jaromír Jágr představí na úterní tiskové konferenci novou módní značku oblečení s iniciály a legendárním číslem 68, byl hodně překvapený. Podle slov padesátiletého hokejisty nikdy nebyl módním guru a po nedávné autonehodě už vůbec ne tváří automobilky. Rozhodl se tak zaměřit na produkty, které někdejšímu hvězdnému útočníkovi NHL pomáhají se spánkem a bolestí během stále aktivní kariéry.

Zájemci o věci se značkou JJ68 si tak mohou nejen pro sebe, ale i pro své domácí mazlíčky pořídit potravinové doplňky, jejichž hlavní složkou je konopí. Podobné výrobky začal olympijský šampion z Nagana používat zhruba před čtyřmi roky. Byť by byl Jágr rád, kdyby zájem o produkty vyrobené experty jen rostl a známka se příznivě vyvíjela, rozhodně to při jejím vzniku nevnímal jako nejdůležitější motiv.

„Kdyby to tak bylo, nejspíš okolo toho uděláme pěkný rambál a nepředstavíme šest výrobků, ale rovnou šedesát. Tohle jsem nechtěl. Značka vznikla z hlavně proto, abych si já mohl k tomu hodně říct, co pro mě bylo důležitý. Byl bych rád, aby lidé, pokud chtějí a mají možnost, přišli do kontaktu s výrobky, vyzkoušeli si je a pocítili rozdíl. Jsou to všechno věci, které jsem používal. Na druhou stranu chápu, že to, co funguje na mě, nemusí úplně fungovat i na jiné lidi,“ uvědomuje si Jágr.

Před novináři ale majitel kladenského klubu nemluvil pouze o své značce, kterou si dal ještě jako dodatečný dárek k padesátinám. Na tiskové konferenci byl tázán i na bronzový úspěch českých hokejistů na mistrovství světa ve Finsku. Národnímu týmu pogratuloval za skvělou práci. „Možná kdybych odhalil ty produkty o týden dřív, mohlo to být lepší,“ zavtipkoval Jágr. 

Rozhodně si ale nemyslí, že bychom si po ukončení desetiletého čekání na cenný kov měli říct, že se český hokej zčistajasna zvedl k pravidelným medailovým úspěchům. K tomu vede podle dvojnásobného mistra světa ještě dlouhá cesta. Jágr každopádně uznal, že bronzová medaile by mohla být správný odraz ke změnám a hlavně přilákání dětí k hokeji.

Jaromír Jágr při představení své značky JJ68 odhaluje produkty, která sám používá
Jaromír Jágr při představení své značky JJ68 odhaluje produkty, která sám používá

Jágr má vlastní bankovku. Na proces výroby šel osobně dohlédnout
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1


Články odjinud


Články odjinud