2.3.2020 • 11:26

Manchester City v džínovém. Nevkusné modely pobouřily fanoušky

Vstoupit do diskuse
0

Manchester City v minulém týdnu ukázal nové stejnokroje. Modely od uznávané módní značkay Dsquared2 mají hráčům sloužit při cestování a mimo hřiště. Podle fanoušků se však tyto outfity hodí spíše na retro party. Jak se vám líbí?



To, že úspěšní sportovci a týmy spojují s oděvními značkami, není žádným tajemstvím. Ne jinak je tomu také v případě Manchesteru City. Zatímco sportovní kolekci pro tým vyrábí Puma, na stejnokrojích, které hráči oblékají mimo hřiště, spolupracují s italskou značkou Dsquared2.

Značku založili v roce 1996 bratři Dean a Dan Catenovi, kteří v oblasti módy spolupracují například i s Lennym Kravitzem, Rihannou nebo Christinou Aguilerou. Ovšem jak se říká, i mistr tesař se někdy utne.

Džínové modely od Dsquared2 navržené pro Manchester City budí na sociálních sítích rozpaky
Džínové modely od Dsquared2 navržené pro Manchester City budí na sociálních sítích rozpaky

V minulém týdnu byli hráči Citizens zachyceni na cestě do Madridu, kde je čekalo utkání proti Realu. Na sobě přitom měli modré džíny a košile ze stejného materiálu s černým nápisem Dsquared2 for Manchester City winter 2019 (Dsquared2 pro Manchester City zima 2019). Fotografie hráčů se na sociálních sítích dočkaly spousty ohlasů. Bohužel ve většině případů nešlo o slova chvály.

„Nebyl jsem pro zákaz startu Manchestru City v Lize mistrů. Tyhle fotky můj názor ale změnily,“ napsal například jeden z fanoušků na Instagramu v narážce na trest, který UEFA klubu udělila za vážné porušení pravidel finančního fair play a licenčních předpisů.

Oficiální účet známé britské prodejny dioptrických brýlí zase fotografie komentoval slovy: „Zřejmě byste od nás potřebovali pomoct. Můžete nám prosím zavolat?“. Jiný ze sledujících přirovnal oblečení hráčů k devadesátkovým modelům Britney Spears a Justina Timberlaka.

Názory fanoušků na Instagramu jako by tiše sdílel i trenér Pep Guardiola. Ten na rozdíl od svých svěřenců přijel do Madridu jako vždy velmi elegantně oblečený. Ačkoliv stejnokroje od Dsquared2 se sledujícím na sociálních sítích příliš do vkusu netrefily, hráčům nakonec přinesly štěstí a Citizens se radovalo z vítězství 2:1.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}