8.7.2019 • 04:57

Ženy po boku slavných českých sportovců. Čemu vděčí za luxusní těla?

Vstoupit do diskuse
0
  • Zjistěte, jak své křivky udržuje například manželka Milana Baroše, nebo čemu vděčí za svou postavu žena Lukáše Krpálka

    Tyhle ženy, co se sportu týče, rozhodně nechtějí zaostat za svými partnery. Pravidelně cvičí, trénují a odměnou za jejich dřinu je jim luxusní tělo. Zjistěte, jak své křivky udržuje například manželka fotbalisty Milana Baroše, nebo čemu vděčí za svou postavu žena MMA bojovníka Patrika Kincla.

  • Tereza Barošová

    Manželka fotbalového útočníka Milana Baroše má tělo samý sval a šlachu. Za tuhle postavu vděčí především sportu, který je podle ní její jedinou životní drogou. Své tělo Tereza nešetří ani když je na dovolené. Na Instagramu se se svými fanoušky podělila o svůj každodenní rituál, kterým udržuje svou postavu, když je s rodinou mimo domov: 25 minut chůze do schodů, 400 x přeskok přes švihadlo, 500 sklapovaček, 200 výpadů, cviky na ruce a záda a na závěr lehký výklus.

    Takhle vypadá postava dvojnásobné matky Terezy Barošové.Foto Instagram terezabarosova

  • Pavla Kinclová

    Tak takhle napečeno má manželka MMA zápasníka Patrika Kincla. A není se vůbec čemu divit. Pavla je totiž hráčkou prvoligového týmu TJ Slavia Hradec Králové. V sezoně tak musí absolvovat dvakrát do týdne trénink. O víkendu ji zase čekají volejbalové zápasy. Ke skvělé postavě jí však nepochybně pomáhají i každodenní procházky s americkým staffordem Tyrionem.

    Manželka MMA zápasníka Patrika Kincla je volejbalistkou prvoligového týmu.Foto Instagram paja.kinclova

  • Martina Čechová

    Manželka bývalého fotbalového brankáře Petra Čecha Martina pracuje jako profesionální trenérka. Je lektorkou Zumby, vede předporodní a poporodní cvičení a je také držitelkou certifikátu druhého a třetího stupně v oblasti fitness, které získala po absolvování kurzů ve Velké Británii. Martina Čechová tak dobře ví, jak se starat o své tělo, které i po dvou dětech vypadá zkrátka božsky.

    Martina Čechová je profesionální trenérkou.Foto Instagram marticechova

     

  • Tereza Kadeřábková

    Manželku fotbalisty Pavla Kadeřábka bude znát většina z vás spíše pod jejím dívčím příjmením - Chlebovská. Jako bývalá miss a modelka řešila Tereza každé kilo. Po narození dcerky však přiznává, že se jí priority změnily. Přesto však na svou postavu nerezignuje a snaží se pravidelně cvičit. Tohle je její pětiminutový workout, o který se podělila se svými fanoušky na Instagramu:

    • 20 x skákací panák
    • 10 x dřep
    • 10 x zvedání kolene směrem k loktu
    • 10 x výpad na pravou nohu
    • 10 x hmitání v pozici výpadu
    • 10 x výpad na levou nohu
    • 10 x hmitání v pozici výpadu
    • 20 x skákací panák
    • 20 x široký dřep
    • 20 x hmitání v širokém dřepu

    Od té doby, co se Tereze Kadeřábkové narodila dcera, má podle svých slov jiné preference. Skvělou postavu si však stále udržuje.Foto Instagram terezakaderabkova

  • Eva Krpálková

    Manželka českého judisty Eva Krpálková, měla ke sportu vždycky blízko. V mládí hrála basketbal. Poté, co se mu přestala věnovat jako hráčka, rozhodla se předávat své zkušenosti jako trenérka. Teď coby dvojnásobná maminka má sice jiné povinnosti, ale na sport rozhodně nezanevřela. Do parády si ji pravidelně bere její sestra Sabina, fitness trenérka a závodnice v kategorii wellness fitness. A výsledky jsou rozhodně znát, co myslíte?

    Krásná manželka Lukáše Krpálka EvaFoto Instagram evakrpalkova

  • Lenka Limberská

    Ačkoliv má doma Lenka Limberská profesionálního fotbalistu, rozhodně se, co se sportu týče, nenechá zahambit a je mu věrným sparingpartnerem v posilovně, na společných výbězích nebo třeba při badmintonu. Pro společné tréninky v badmintonu má Lenka dokonce speciální motivaci. "Můj kluk mi slíbil, že když ho porazím, splní mi vše, co budu chtít. Tak paráda. Začínám trénovat a do svou měsíců ho zvu na souboj," těší se manželka obránce FC Viktorie Plzeň. 

    Když Lenka Limberská porazí svého manžela v badmintonu, splní jí prý cokoliv, co bude chtít.Foto Instagram lenula8

  • Ester Berdychová

    Ester Berdychová se živí jako modelka a není proto divu, že na své postavě poctivě maká. Udržuje ji především pravidelným během a posilováním. Nedávno se však na sociálních sítích pochlubila také tím, že zvládla zdolat 65 kilometrů v horách na kole. Poklonu za tento výkon jí vysekla dokonce i Michaela Kreuzigerová, manželka Romana Kreuzigera a vášnivá cyklistka.

    Manželka Tomáše Berdycha nemá svou postavu rozhodně zadarmo. Musí na ní tvrdě dřít.Foto Instagram esterberdychovasatorova


Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}