14. srpna 2018 • 21:14

Litvínov vyhrál v přípravě na novou sezonu i třetí utkání

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejisté Litvínova vyhráli i třetí přípravný zápas na novou extraligovou sezonu, když porazili nováčka mezi elitou Karlovy Vary těsně 5:4. Uspěl i obhájce titulu a mistr z posledních dvou sezon Kometa Brno v souboji se Znojmem. Ocelářské derby vyšlo lépe Třinci.


Litvínov se po dvou výhrách proti Kladnu, při nichž "domácí" zápas odehrál v nedalekém Mostě, poprvé představil před vlastním publikem na Zimním stadionu Ivana Hlinky. Více než dva tisíce diváků viděly v podání Vervy hned tři góly v oslabení. Hostům nepomohly ani dvě branky útočníka Tomáše Rachůnka.

Dokonce 3849 fanoušků dorazilo na zápas Brna se Znojmem. Domácí sice inkasovali jako první, ale už ve 25. minutě svítilo na ukazateli skóre 3:1, které se ukázalo i jako konečné. Posila domácího útoku Bedřich Köhler zaznamenal úspěšnou tečí první gól v novém působišti a postaral se o třetí trefu Komety.

Vítkovice přivítaly před další na přípravu vysokou návštěvou 2870 diváků Třinec a poté, co jednou inkasovaly v každé třetině, prohrály 0:3. Vychytaným čistým kontem se zaskvěl Peter Hamerlík. Hned ve středu je na programu odveta v Třinci.

Ve zbývajících duelech porazila Plzeň kazašský celek Saryarka Karaganda 5:2 a Mladá Boleslav podlehla Slovanu Bratislava 1:2 po samostatných nájezdech, jež rozhodly duel ihned po remíze v základní hrací době. Zlín na turnaji Zubr Cup podlehl Novým Zámkům 1:2.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud