Dominik Kubalík
2. května 2021 • 14:32

Dokud není konec, nevzdáváme se. Když to nedopadne, do Rigy pojedu rád

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsme prý jako basketbaloví Bulls. Po startu lepším, než se možná čekalo, jsme trochu povadli. Vstup do sezony jsme měli velice dobrý, celou dobu se drželi na pozicích play off, až v poslední době se to otočilo. Škoda, že nám to nevydrželo celou sezonu. Naopak Nashville, kterému to zpočátku vůbec nešlo, se zvednul. Nám se na ně navíc vůbec nedařilo. Byli jsme schopní porazit Tampu nebo se jim vyrovnat, ale s Predators nám to prostě nějak nesedlo. Z osmi zápasů jsme vyhráli jeden.



Je to velká škoda. Pět utkání před koncem základní části ztrácíme na čtvrté místo osm bodů. Hodně důležitý pro nás byl nedávný trojboj právě proti Nashvillu, z nějž jsme vytěžili jeden bod a hodně si to pokazili. Mohli jsme se odrazit zpátky a být ve hře o postup, jenže to nevyšlo. Ztratili jsme vůbec spoustu zápasů, které jsme mohli zvládnout. Matematicky šance pořád ještě žije, jenže bychom museli všechno vyhrát a Nashville naopak už nic nezískat, mezi nás se navíc přimíchal Dallas.

Člověk si uvědomuje, že už brzy může přijít konec sezony. Ale snažím se na to nemyslet. Tým potřebuje moje góly, bylo by fajn, kdybych tomu ještě pomohl. Nic nevzdáváme, dokud není konec. Pokud to nedopadne, dostanu tu možnost, budu zdravý a všechno bude, jak má, chci reprezentovat na mistrovství světa.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud