Jakub Konečný
27. července 2019 • 22:40

Plzeň šlape, Krmenčík už taky. Ale ten pravý test přijde až v Pireu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na úterní odvetu druhého předkola Ligy mistrů na hřišti Olympiakosu, kam si veze remízu 0:0, se Plzeň naladila proti Karviné (3:2) ideálně. Ve třetím ligovém kole si připsala třetí výhru, kterou navíc dvěma góly zařídil probuzený Michael Krmenčík. Skutečná zátěžová zkouška však Viktorii i jejího klíčového útočníka čeká až v Pireu.



Tři zápasy, tři vítězství, Plzeň vstoupila do nové sezony FORTUNA:LIGY velmi přesvědčivým krokem. Pozitivní výsledky má totiž podpořené i kvalitní a aktivní hrou, která vede k množství šancí.

Dalším důvodem k optimismu je tudíž i procitnutí Michaela Krmenčíka, který proti Karviné vstřelil své první dva soutěžní góly po návratu na hřiště. Teď už mu to tam prý bude padat jako dřív, ujišťovalo ho jeho okolí a věří tomu koneckonců i on sám.

Ten pravý test pro Viktorii i její největší hvězdu však přijde v úterý v Pireu, kde se český vicemistr pokusí o postup do třetího předkola Ligy mistrů. V souboji s řeckým gigantem sice není favoritem, nicméně případné vyřazení by minimálně pro ambiciózní vedení i náročného kouče Pavla Vrbu představovalo hořké zklamání, klopýtnutí na zatím hladké cestě. A teprve by se vidělo, jaké by mělo následky.

Proto navzdory mírné euforii platí: teprve Olympiakos ukáže, z jakého těsta jsou Plzeň potažmo Krmenčík uhněteni.

SESTŘIH: Plzeň - Karviná 3:2. Střelecky se probudil Krmenčík. Outsider ale vzdoroval
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud