Jaroslav Špaček
4. března 2024 • 12:40

I drby o trejdu Nečasovi pomohou. Pro Kubalíka by byl vysvobozením

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ JAROSLAVA ŠPAČKA | Elias Pettersson prodloužil ve Vancouveru o osm let. Skončily spekulace o výměně do Caroliny, třeba za Martina Nečase. Nevěřím, že by si Canucks takového hráče nechali utéct. V takových případech se s hráčem chtějí kluby na devadesát procent dohodnout. Jen kdyby se obě strany hodně rozcházely v představách o penězích nebo délce kontraktu, raději hráče vymění. Drby o trejdu jim pomáhají, je to i způsob, jak tlačit na klub nebo na hráče. Nečasovi to taky pomůže. Autorem komentář pro deník Sport a web iSport.cz je bývalý obránce, mistr světa a olympijský vítěz. 



Sám jsem byl dvakrát vyměněný během sezony, jednou před uzávěrkou, kdy jsem šel z Chicaga do Columbusu. Je to peklo. Tenkrát jsme byli čtvrtí v konferenci, těšil jsem se, že si konečně zahraju play off. Ještě za mnou přijela rodina. Jdu takhle po Michigan Avenue, myslím, si, že už se nemůže nic stát. A najednou pic! Zavolali, že mě vyměnili. Bylo čtvrt na čtyři odpoledne. Ještě se ptali, jestli jsem ve městě: Zastav se na zimáku, večer ti to letí.

Divný pocit. V tu chvíli nevíte, jestli se ještě budete moct vrátit domů, abyste se v klidu sbalili. Taky je rozdíl, pokud odejít chcete, nebo když vás přibalí. Z Chicaga jsem šel sám, ale z Columbusu chtěli získat Lylea Odeleina a mě vytrejdovali. Běžel mi však první rok tříleté smlouvy, v Blue Jackets jsem byl spokojený. Hrál jsem tam až do výluky 2004/05.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud