Ladislav Vízek
20. ledna 2021 • 14:45

Guľa je ustrašenej, Čermák mi pohřbil tiket. Někteří hráči ve Spartě...

Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaro nám odstartovalo ztrátou Plzně. Nikdo nepochyboval o tom, že v Příbrami vyhraje. Na půdě týmu, který se klepe strachy ze sestupu. Kdyby Čermák proměnil penaltu, mohla být Viktoria z maléru venku. O víkendu má Pardubice. Měla by šestibodový vstup do jara a v Šádkově rajonu by bylo hej.



Čermák si za to může sám. Kopnout takhle desítku je nepochopitelný. Nechal si dva kroky na rozběh, to je hovadina. Nejen že balon nasměroval metr vedle, ale míč po trávníku ještě třikrát poskočil. Byla to ostuda. Totální podcenění situace, nekoncentrovanost.

Být Guľou, normálně bych Čermáka seřval. Ale on udělal pravý opak, ještě hráče pochválil, že měl odvahu. Tuhle argumentaci jsem vážně nepochopil. Frajer si věřil, to je samozřejmě dobře, jenže ve výsledku skončil zápas bez branek.

Jedinou polehčující okolností je ďolík, z kterého penaltu zahrával. Pak snadno dojde k tomu, že míč trefíte trochu do země. Také jsem kopal desítky, stalo se mi mnohokrát, že na místě pokutového kopu bylo oraniště.

Čermákova penalta. Jako Beckham? V Německu to napadali, řekl Šmicer
Video se připravuje ...

Víte, co jsem udělal? Postavil si balon malinko dál, kousek za puntík, ale ne blíž k brankáři. Na opačnou stranu. Místo toho si Čermák několikrát upravoval místo kopu. Plzeň pohřbil. A co je úplně nejhorší, pohřbil i můj tiket. Měl jsem totiž dvojku...

Guľa má logicky zase problémy. Už do toho musí šlápnout, jinak bude zle. Přijde mi ustrašenej, pořád

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
13
Články odjinud


Články odjinud