Ladislav Vízek
1. dubna 2021 • 15:00

Lukaku by ani mně nezamotal nohy jako Čelůstkovi. Dobře, že Kúdela jel

Vstoupit do diskuse
27
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Máme za sebou celkem důležitej reprezentační sraz. Když se na to podívám čistě matematicky, z devíti bodů udělal národní tým jenom čtyři, to je víc ztrát než zisku. Ano, je v tom remíza s Belgií, ale také minus tři body z Walesu, které nás můžou velmi mrzet. Před startem kvalifikace jsme neměli velké oči, přesto jsme po prvním místu trochu pošilhávali. To skončilo, je jasné, že první flek je pro nás nedostupnej. Až do konce na něm vydrží Belgie. Vkrádá se mi do myšlenek, že je to trochu smutný, ale nechci být a priori kritickej.



Zápas s Belgií se mně totiž šíleně líbil. Začínáme si hrát na sebevědomé mužstvo, které si je vědomé svých kvalit. Je to vidět na každém pohybu, i do televize kluci mluví úplně jinak, než někdy před rokem. Proto mě deptá ztráta s Walesem. Jinak vydařený sraz jsme si pokazili, navíc jsme pro nejbližší podzimní zápasy ztratili Patrika Schicka. Prohráli jsme utkání, v kterém jsme byli lepší. Navíc nám dal gól nejmenší chlap na hřišti... Tohle Honza Bořil nezvládl. Ve Slavii se mu takové věci nestávají.

Přesto platí, že nároďák je schopnej, dokonce si myslím, že všehoschopnej. Nyní bude kvalifikační přestávka vyplněná Eurem, na něm se z nás může stát ještě silnější tým. Ze všech stran slyším, jak se reprezentace začíná líbit fanouškům, jak klukům přejí úspěch. To je hrozně dobře, z druhé strany to je zavazující a nebezpečný. Kluci si na sebe upletli bič.

Musím se zastavit u jednoho jména, Ondřeje Čelůstky.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
27
Články odjinud


Články odjinud