Ladislav Vízek
2. června 2021 • 14:25

Hložek místo Firmina do Liverpoolu! Pelta Šmícu urazil, je to ostuda

Vstoupit do diskuse
6
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Je konec soutěže, ale až v posledním kole vybuchla pořádná bomba. Adam Hložek vstřelil čtyři branky za jediný poločas. Všichni jsme věděli, že je dobrej, ale tohle mi vyrazilo dech. Navíc mně kluk jeden mazanej vyhrál peníze, jelikož jsme se s kamarády vsadili o nejlepšího střelce. Volba Hložka byla pro mě logická. Předvedl explozi. Na jazyk se mně dere srovnání s Patrikem Schickem, chci říct, že Adam bude bomba, ale on bude ještě lepší. Vzpomeňte si na mě. Proti Brnu předvedl husarskej kousek, moc mě potěšil.



Bylo to sice v posledním kole, proti sestupujícímu týmu, ale to nevadí. Já dal za celý život pouze jeden hattrick, čtyři góly nikdy. Obzvlášť za půlku zápasu. Vím, jak je to těžký. Musíte to prostě umět. Jsem rád, že Adam ve Spartě zůstane zřejmě i v příštím ročníku. Zkraje sezony mně přišlo, že na něj zbytečně tlačíme, cpeme ho do role lídra Sparty. Ale on jím momentálně už je.

S ním v sestavě bude Sparta v příštím ročníku ještě silnější. Kluk jde správnou cestou, nečekám, že by jeho forma byla časem nestálá. Navíc Pavel Vrba vyhlásil, že půjde po titulu. Kdo jiný než Hložek, by měl k tomu Letenské dokopat. Slavia prošla rokem bez prohry, příště to nezopakuje. Sparta šanci

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud