Ladislav Vízek
1. září 2021 • 18:30

Trpišovský řekl hloupost, Slavia je zahalená. V Plzni je lituju

Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teď jsem na hřišti potkal Vernera Ličku. Jsem na hřišti a něco tu točí. Bavili jsme se spolu a shodli jsme se, že nás strašně mrzí, že Slavia vypadla i z Evropské ligy. Tři roky byla hrozně dominantní, chápu, že se nemůže dařit pořád, ale nemohla mít snadnější soupeře než Ferencváros a Legii. Přesto se to nějak zamotalo – a je s rozpočtem 1,3 miliardy v Konferenční lize stejně jako Jablonec. To je prostě málo.



Všechno navíc korunovalo vyjádření Jindry Trpišovského, že Konferenční liga je vlastně lepší než Evropská. Pro někoho to byla nešťastná věta, ale zároveň byla i hloupá. A skoro bych řekl, že blbá. I když nejsem slávista, přál jsem si, aby Slavia hrála Champions League, jenže místo toho ji vidím v nejspodnější soutěži a slyším trenéra, jak je s tím spokojený. To mi neleze do hlavy a jsem ze Slavie trošku zklamaný.

K předplatnému iSport Premium nyní získejte sportovní balíčky O2 TV>>>

Celý klub je teď takový zahalený. Musejí prodávat hráče, po trenérově monologu se ze scény úplně ztratil Kuchta, Tecl, který tam už dávno neměl být, je najednou v nároďáku… To jsou věci! Jsem z toho takovej popletenej. Do toho jim přibývají zranění, valí se to na ně, mám strach, aby to vůbec ustáli.

Slavia vyrovnala schodek v rozpočtu 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud