Ladislav Vízek
19. října 2022 • 12:50

Sparta? Už jsem alergický na řeči, že si to zase sedá. V derby věřím víc Slavii

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Ve Slavii mám oblíbence, drobounkého obránce Oscara. V neděli jsem toho kluka litoval. Po faulu na mladoboleslavského Skaláka byl vyloučený, navrch se kopala penalta a ještě z toho byl gól. Tohle pravidlo mě neskutečně štve. Na druhou stranu zodpovědnost nemohu sejmout ani z rozhodčího Křepského. A hned vysvětlím proč.



Obecně vše souvisí s citem arbitrů pro hru. Před každým startem ligy říkám, že bude hodně záležet na rozhodčích. Jaký si to udělají, takový to budou mít. Co vidíme v aktuální sezoně? Že vůbec nevědí, co mají pískat a ještě se jim do všeho montuje VAR. Ruce nejsou ruce, pak zase jo, fauly nefauly ve vápně, viz víkendový duel ve Zlíně. Vůbec se nedivím Mírovi Koubkovi, který po zářezu na Spartě pravil, že jej téma sudích unavuje.

Mě už to taky nebaví. Vrátím se k Oscarovi. Za prvé, penaltu bych vůbec nepískal. Ruce v akci byly, ale oboustranně. Skalák takový je, že si přidržuje beka. Oscar na něj jen lehce sáhl, a když to Skalák kopl vedle, fláknul sebou o

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud