Ladislav Vízek
22. února 2023 • 11:00

Ruka byla vidět až z Klínovce, Slavia zklamala. Sparta, to je jiný kafe

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Máme za sebou nesmírně zajímavý víkend, který zamotal s vrškem i spodkem tabulky. Nejvíce se řešila ruka Igoha Ogbua. Já vám povím, že musela být vidět až z Klínovce. Nechápu, jak k takovému verdiktu mohlo dojít i přes kontrolu VAR. Šlo o zcela jasnou záležitost. Vůbec nevím, jak to mohl pan Kocourek u videa posvětit. Copak nerozumí pravidlům? Před startem jara jsem si přečetl, jak se rozhodčí vzdělávali na „Kanárech“, makali na fyzičce a přesném výkladu pravidel. A pak se v Teplicích stane taková chyba… Ať teda radši sedí doma na gauči a svazu šetří peníze.



Je mně jasný, že pískat zápasy Sparty a Slavie je vyčerpávající a stresující. Možná se do hlav rozhodčích vkrádá fakt, že favoritovi by se automaticky mělo nějaký procento přidat. A teď dojde na situaci, že sešívky prohrávají a měla by se proti nim písknout penalta. Sudí proto přivře oči a udělá takovou botu. Jinak si to neumím vysvětlit, protože nešlo o extrémně složitou situaci. Nebylo to pade na pade, bylo to úplně jasný.

Být Radkem Příhodou, kterého velmi uznávám, Klímu i Kocourka bych do konce jara v nejvyšší soutěži nenasazoval. Maximálně na zápasy, kde o nic nejde. Jenže tabulka je našlapaná, mače o ničem na jaře k vidění nebudou.

Víte, co je nejhorší, na konci sezony můžou Teplicím dva body chybět.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud