Ladislav Vízek
15. března 2023 • 16:15

Vyhodit Bílka by byla hloupost. O titul se hraje už jen na území Prahy

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po sobotní otřesné podívané se musím podívat na Plzeň. Co to jako bylo? Tohle je tým, který si dělá čáku na titul? To mě asi šálil zrak… Viktorka vypadá na ústupu. Z prvního fleku spadla na třetí, a to za docela krátkou dobu. Zajímalo by mě, co je tam špatně. Mám dojem, že to nevědí ani v Plzni. Je to záhada. Vedení je stejné, trenéři zůstali, hráči jsou také skoro totožní. A najednou vidím bezzubý frajery, co mají strach hrát fotbal. Zcela na rovinu říkám, že od víkendu se o titul hraje pouze na území Prahy.



Ještě nezaschl inkoust na výroku Adolfa Šádka, že má v Plzni suverénně nejlepšího trenéra v Česku. A pár týdnů na to jdou zprávy, že by se Michala Bílka nejradši zbavil. Je cítit snaha po změně, i já jsem takové řeči slyšel. Dost se tomu divím. Kdyby k tomu opravdu došlo – a je jedno zda teď, nebo po sezoně – bylo by to vůči Bílčusovi nespravedlivé a strašlivě hloupé.

Za necelé dva roky udělal v Plzni obrovské množství práce, titul byl doslova z říše snů. Na tohle v Česku hrozně zapomínáme. Bílkův mustr byl na mužstvu jasně viditelný.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud