Ladislav Vízek
5. května 2023 • 16:05

Kuchta brečí bolestí, pak sprintuje. Dělá si srandu? Douděra se zbláznil…

Vstoupit do diskuse
10
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Na finále poháru jsem se moc těšil, zápas jsem sledoval velmi pozorně. První jarní derby bylo reklamou na druhé. A to středeční zase krásnou pozvánkou na to závěrečné příští sobotu. Bylo vyprodáno, atmosféra byla vážně neuvěřitelná. I u televize to na mě neskutečně dýchlo. Klukům se muselo hrát strašně hezky. Kdo byl přímo na Letné, musel si odnášet špičkový zážitek. Kotel Slavie si nachystal úžasná chorea, zapálil světlice. Klobouk dolů. Bomba. Takové „pyro“ bych nezakazoval, k fotbalu to patří. Nebuďme hnidopiši.



I zápas byl fajn. Neměl sice takové grády jako v prvním vzájemném střetu, ovšem to se čekalo. Jindřichu Trpišovský, žádná Anglie se nekonala teď, ani předtím, ale my jsme po letech zoufalství skromní. Konečně se dá na derby dívat, a o to jde. Moc mě těší, že zápas zase zvládl rozhodčí Dalibor Černý.

Mám pro něj však jednu malou radu: nech ty kluky ležet na zemi, oni se zase zvednou a budou hrát. Neskákej jim na věčné simulace. Traoré se válí na půlce, přitom mu nic nebylo. Jsou rozmazlení, zhýčkaní komfortem a srdce válečníka má jen pár statečných.

Kuchta je faulovaný, brečí bolestí, za vteřinu se postaví a podnikne dvacetimetrový sprint k rozhodčímu. To si dělá srandu? Pak vznikají

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
10
Články odjinud


Články odjinud