Ladislav Vízek
13. prosince 2023 • 12:10

Trenér repre? Lidi se už ani nesmějou. Mám různé verze, co se stalo

Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Obraz české reprezentace je umazanější čím dál víc. V listopadu na něj stříkli bahno tři frajeři oddávající se zábavě na olomoucké diskotéce Belmondo. Na začátku týdne zase bafuňáři z výkonného výboru, kteří jakýmsi záhadným způsobem chytili virus, a hromadně se omluvili z jednání o reprezentačním trenérovi. Krucinál, co si mají o tom myslet fanoušci? Samozřejmě jen to nejhorší… Na Strahově si to ale nikdo neuvědomuje.



Dnes je středa, a my jsme měli znát jméno nového reprezentačního trenéra. Oznámila se tisková konference, za dvě hodiny byla z prapodivných důvodů zrušena. Lidi se tomu už ani nesmějou. Nemají náladu na takové veletoče a neustálé důkazy o neschopnosti nejvyššího velení. Zase mám ze všeho ryze „fouskovský“ dojem. Předseda nic nevyřešil. Jen se bil v prsa, jak všechno směřuje do finále, ale skutek utek.

Anketa

Je Ivan Hašek nejlepší variantou na post reprezentačního trenéra?

ANO
NE

Těšil jsem se, že budeme mít nového trenéra. A je jedno, jestli by šlo o Ivana Haška, nebo ne. Kouče nebudeme mít zítra, nebudeme ho mít o Vánocích. Kdo ví, jestli se to povede v lednu. Nechápu to. V pondělí se staly sakra divný věci. Jedno vysvětlení mám: bafíci se oddávali zábavě v Belmondu a udělali si z lidí prču. Jinak bychom trenéra už dávno museli mít.

Mocipáni si asi neuvědomují, že s nároďákem bude před mistrovstvím Evropy

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud