Petr Klíma
Premium
30. listopadu 2021 • 14:30

Camarovi bych dal hlavně čas. Oates připravil rozbor Ovečkina a kde je teď?

Autor: Petr Klíma
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ PETRA KLÍMY | Pardubice se v téhle sezoně zvedly, před měsícem dokonce vedly extraligu, hrály výborně. Až když v poslední době začaly trochu klopýtat, začaly se hledat chyby. Zažil jsem to mockrát. Pět, šest zápasů jsem se netrefil a našli na mě věci, co se staly před třemi roky. Anthony Camara nastřílel v minulém ročníku jednadvacet gólů, patřil k nejlepším v extralize. Zopakovat takový výkon není samo sebou, ale v tomhle ročníku zůstává pozadu, zatím se trefil jen šestkrát.



Sám se ocitl ve složité pozici. Dokud dáváte góly, můžete zůstat svůj. Ale běda, jak se přestane dařit, což se ve sportu i v normálním životě stane. Co na něm dřív nevadilo, se teď řeší. Jak se Camara choval jinde, jak vystupuje teď, co by se s ním mělo dělat. Pokud je střelec, jde na led proto, aby sázel góly. Jedno však souvisí s druhým.

Dynamo přes léto posílilo. Camara dostává o něco menší čas na ledě, má jiného centra. Trenér ho musí dát tam, kde mu to vyhovuje. Ale možná si s ním přestal rozumět, třeba dokonce měli konflikt. Ale hlavně nedává góly a ta lupa se zaměřuje na něj. Pak je otázka, jak dlouho ho kouč a celý tým vydrží tlačit,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud