Petr Klíma
Premium
20. září 2022 • 04:40

Třesk v Plzni? Čekal jsem, že se Straka přidá. A Mueller třicítku překročí

Autor: Petr Klíma
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ PETRA KLÍMY | Nevěřil bych, že někdo překoná Kýhosův rekord. Čtyři kola a konec. Plzeň zahájila ostrou sezonu špatně, ale už v přípravě to nebylo dobré. Na to, jak tým vypadá na papíře. Dalo se trochu čekat, že Martin Straka zasáhne. Viděl, že si mužstvo nesedlo s trenéry. Přišlo to po dvou kolech a otázkou je, jestli to neměli udělat už v létě. Jenže někdy se manažeři a vlastníci dostanou do stavu určitého uspokojení. Někde vzadu třeba mají, co když to nepůjde. Ale hned nehledají dalšího trenéra, zkusí to, co když se to třeba ještě změní k lepšímu.



V Plzni dali Baďoučkovi s Říhou další šanci. Dopadlo to takhle. Určitě nejsou první tým, který bude měnit trenéry. V dnešní době nikdo nebude čekat deset zápasů, že počkáme a potom uvidíme, protože můžete začít ztrácet sponzory, diváky. Mužstvo, které je silné papírově, musí šlapat. Do kabiny nevidíme, možná to Plzni dodá impulz.

Od dorostu vytrhli Petra Kořínka s Frantou Bombicem, s ním jsem hrál v Litvínově. V extralize ještě netrénovali. Čekal jsem, že Stračena půjde

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud