Radek Duda
Premium
1. října 2019 • 12:20

Jágr řádí a nejde mu nefandit. Ale není to dobrá zpráva pro český hokej

Autor: Radek Duda
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec o Kladnu: Když se opakují pořád stejné chyby… Skills koučové? Nám stačila ulice
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak se nám Kladno po rozpačitém úvodu pěkně zvedá, za víkend nasbíralo pět bodů za výhru ve Zlíně a doma s Olomoucí. Dobrá práce a pro kluky rytířský životně důležitý body. Jak jsme všichni viděli, dost velký podíl na vzestupu má i Jarda Jágr. Což je super pro něj, pro jeho tým, ale leccos to vypovídá o stavu českého hokeje.



Džegr po čtyřech odehraných kolech nakoupil nového gólmana a jeho přítomnost byla hned znát. Denise Godlu jsem neměl nijak extra nasledovaného, ale ten brankář nevypadá vůbec špatně, hned se chytil, takže určitě něco umí a kvality má. A jak známo, bez dobrého brankáře nemáte v kolektivním sportu šanci, obzvlášť v hokeji.

Ve Zlíně hrál v pátek slepý s hluchým a Godla pustil jediný gól. Tak má vypadat nástup do nové práce. Jarda navíc stihnul přejet z Vatikánu po D1 až do dějiště zápasu a nasměroval své boys ke třem bodům. Ze Zlína si Kladno přivezlo sebevědomí, bez něj by doma v neděli neotočili proti Olomouci z 0:3 na 4:3.

Klobouk dolů, něco na tom Kladnu je.

Nám všem, co se v hokeji pohybujeme, je jasné, že Jarda má v kabině a v celém klubu zásadní slovo. Trenéři to nemají úplně snadné, na ledě mají podřízeného i nadřízeného zároveň. Klíčové je, aby takový hráč nejen kázal,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud