Radek Duda
Premium
21. ledna 2020 • 19:45

Nastává panika, liga přeplácí veterány. Pro Vondrku jsou Pardubice jackpot

Autor: Radek Duda
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ RADKA DUDY | V extralize těžce přituhuje, doslova nastává panika. Jak už to vypadá, z této sezony se bude opravdu sestupovat a dva ohrožené týmy dělají psí kusy, aby se pádu do první ligy vyhnuly. Řeč je hlavně o Pardubicích, které z Boleslavi vykoupily Michala Vondrku, a o Litvínovu, kde se Jirka Šlégr nechal slyšet, že jde na vedení Unipetrolu s prosíkem o dotaci na další posily, které by sestupovou hrozbu odvrátily.



Tady jde evidentně do tuhého. Uvidíme, s čím přijdou Vítkovice, které jsou ve hře o černého Petra taky škaredě namočené.

O Pardubicích toho bylo napsáno dost, já sám jsem před časem na tomto místě vyslovil názor na způsob fungování téhle organizace, která je posledních pár let bez čitelného konceptu, respektive žádný koncept neobsahuje. Jde o vyhazování peněz oknem. Pryč je generální manažer, sportovní manažer, kapitán Rolinek ven, pak dovnitř, dva hlavní trenéři odvolaní. To všechno během pár měsíců. Strašidelné.

Do toho na východ Čech přichází Michal Vondrka. Z jedné strany rozumím tomu, že do těžkých bojů přibírají zkušeného borce. A když Bolka byla ochotna elitního útočníka pustit, deal byl na světě. V mých očích Vondrc

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud