Tomáš Hertl
Premium
21. ledna 2019 • 12:20

Aspoň ten zadek mám jako Jágr. Sto gólů v NHL? Krásný pocit, jsem pyšný

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdravím čtenáře deníku Sport a iSport.cz! Je sobota večer východoamerického času, blíží se půlnoc. Čekáme na letišti v Tampě, odkud poletíme půlhodinu do Sunrise, kde budeme hrát v pondělí s Floridou. Před chvílí jsme dohráli zápas s Lightning. Výsledek 3:6 vypadá, že nás vyklepli, ale neodehráli jsme špatné utkání. Dlouho to bylo vyrovnané, bohužel jsme nevyužili naše šance. Dostali jsme blbý góly. Kdybychom využili přesilovky, mohlo to být jiné. Na kdyby se ale nehraje.



Tampa ukázala, proč je aktuálně nejlepším týmem NHL. Jsou vážně neuvěřitelní. Není náhoda, že Východní konferenci vedou už o šestnáct bodů. Zdobí je hlavně produktivita. Nemají třeba tolik střel, ale když se do šance dostanou, obvykle končí gólem. Nespoléhají na jednoho střelce, spoustu branek dávají Kučerov, Stamkos i Point. Celý tým šlape.

Prohráli jsme podruhé v řadě, před tím jsme ale vyhráli sedm utkání po sobě, takže nálada špatná není. Mně se v týdnu povedlo dát hattrick Pittsburghu, a navíc se dostat na metu sta gólů v NHL. Vidět tři cifry v kolonce branek je krásný pocit. Jsem pyšný, že jsem to v nejlepší lize světa dokázal i přes několik zranění. Těší mě, že jsem kolem té mety dlouho nekroužil. Hodně kluků se třeba zasekne na 99 trefách a trápí se.

U mě to přišlo hrozně nečekaně. Bylo to tak rychlé, že jsem ani nestihl v kabině vypsat prémii.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud