Václav Kotal
Premium
4. září 2018 • 13:13

Sýkora ve šlágru při žluté nechtěl hrát míč. Co nejvíc chybí Plzni?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skvělá atmosféra, výborný výkon Slavie. To jsou mé dva největší dojmy ze sobotního šlágru. Slavii se povedl vstup do utkání. Trochu mi vadilo, z čeho vyplynula i první žlutá karta pro Romana Hubníka, že rozhodčí správně neposuzoval, zda hráč, který jde do souboje, chce hrát primárně míč nebo jde do střetu s úmyslem se pouze srazit.



Myslím si, že třeba konkrétně Stanislav Tecl kolikrát vůbec nesledoval, nebo nevěděl, kde je balon, a jen naskakoval do hráče soupeře. To jsou podle mého názoru jasné fauly, z čehož navíc vznikají nebezpečné situace.

Hráč, co se soustředí na odehrání míče, inkasuje náraz a z následného pádu může docházet k nepříjemným zraněním. To měl Petr Ardeleanu posuzovat lépe, či spíše zodpovědněji.

Proto právě zmiňuji souboj Sýkora – Hubník, kdy tam slávistický hráč vůbec nešel s úmyslem hrát míč. Vlastně narazil do Hubníkovy ruky. Pohyb paže plzeňského kapitána tam samozřejmě byl, ale zásadní věcí je, že Sýkora do souboje naskakoval pozdě a ještě zády. Těžko pak může chtít hrát balon.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud