31. října 2019 • 14:30

Bitka obrů v NBA! Vytočil i soupeřovu mámu, po hádce napsal: P**o!

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Komu v současné NBA chybí více vyhrocených rivalit, dočkal se. Joel Embiid a Karl-Anthony Towns, dva hvězdní pivoti a mladá krev basketbalové ligy, se již dlouho nemají v lásce. Tentokrát však během vzájemného zápasu došlo na bitku, po níž byli oba vyloučeni. A to nejlepší přišlo až po ní...



Embiid, kamerunský rodák a vyhlášený provokatér ve službách Philadelphie, se v souboji neporažených týmů dostal do křížku s minnesotským Townsem. Toho v obraně zdvojil a připravil o míč, což Towns neunesl. Zaklesl se do soupeře a následně po sobě oba vyjeli.

Borce, kteří měří přes 210 centimetrů, přispěchali odtrhnout spoluhráči a také trenéři z lavičky. Bylo to největší vzrušení zápasu, který domácí Sixers vyhráli 117:95. V době konfliktu, který přišel ve třetí čtvrtině, už měla Philadelphia pohodový náskok a zůstává nejlepším týmem NBA nové sezony s bilancí 5:0.

VIDEO: Takhle vypadala basketbalová bitka

I proto si provokatér Embiid bitku řádně vychutnával, když byl vykázaný do šatny, předváděl boxerské pózy a hecoval publikum k ještě většímu ryku. Dokázal tak k nepříčetnosti vytočit nejen Townse, ale také jeho matku, která se na Kamerunce málem vrhla, když odcházel do tunelu.

„Vyrůstal jsem mezi lvi, a dneska si na mě dovolila kočička. A její máma na mě ukazovala prostředníček,“ napsal po zápase na Instagram Embiid, který se ale při samotné bitce neprojevil jako velký hrdina a jak ukázaly obrázky, úmyslně útočil na Townsovo oko.

Obr z Minnesoty mu odpověděl instagramovým příběhem nazvaným „Štěká, ale nekouše“. Nechyběl v něm záběr, jak Embiid teatrálně přihrává faul poté, co se ho Towns dotkl malíčkem. A post doprovodil fotkou plačícího nepřítele z posledního play off, která pocházela z prohry po sedmém zápase s Torontem. „Že vyrostl mezi lvi? Kecy…“

„Jsi PÍ.. Vždycky ti nakopu zadek a prosím tě, než se dostaneš do play off, radši mlč. Každý ví, že jsem lepší než ty,“ kontroval Embiid.

Jak velký trest za šarvátku a následné osočování NBA dvěma svým hvězdám vyměří?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud