17. prosince 2020 • 11:28

Satoranský už zůstal doma, Chicago vyhrálo. Zazářil jeho konkurent White

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Chicaga bez Tomáše Satoranského zvítězili ve třetím přípravném utkání před startem NBA na palubovce Oklahomy 124:103. Nejlepším střelcem zápasu byl Coby White, konkurent českého reprezentanta na pozici rozehrávače přispěl k výhře 27 body. O tři body méně zaznamenal v dresu Chicaga Zach LaVine.



Satoranský místo cesty do Oklahomy na závěrečné dva přípravné zápasy zůstal doma. Podle listu Chicago Tribune souvisí jeho absence a dalších dvou hráčů pravděpodobně s výskytem nákazy koronavirem v týmu. Po prvním přípravném zápase Bulls, v němž Satoranský odehrál přes 25 minut, se COVID-19 prokázal u Noaha Vonleha. Toho vedení Chicaga následně propustilo.

Bulls nastoupí pod vedení nového trenéra Billyho Donovana, který ještě v minulé sezoně koučoval právě Oklahomu, proti stejnému soupeři znovu v pátek. Do nového ročníku zámořské ligy vstoupí ve středu 23. prosince zápasem proti Atlantě.

Týden před začátkem sezony se poprvé v přípravném utkání objevili i LeBron James a Anthony Davis, opory Los Angeles Lakers pomohly úřadujícím šampionům porazit Phoenix 112:107. James za 15 minut zaznamenal 11 bodů, Davis odehrál přes 17 minut a dal 10 bodů. Lakers zahájí obhajobu titulu úterním derby proti Clippers.

Dobrou zprávou pro ligu před blížícím se startem je, že za poslední týden se objevil mezi hráči pouze jeden nový případ nákazy koronavirem. Koncem listopadu, kdy se s testováním začalo, mělo pozitivní výsledek 48 basketbalistů.

Ve čtrnácti do Španělska, ve dvaceti do NBA. Vít Krejčí si splnil životní sen
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud