19. února 2017 • 10:25

Kličko se těší na souboj s Joshuou: Otázky? Ty vyřešíme pěstmi a ne slovy

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boxerský zápas roku se blíží. Bývalý šampion organizací IBF, WBO a WBA Vladimir Kličko se v londýnském Wembley utká se šampionem Anthony Joshuou. Do ringu se ukrajinský boxer podívá poprvé od své porážky s Tysonem Fury, kterému podlehl v listopadu roku 2015. "Je tu mnoho otázek, které musí být zodpovězeny, ale ne slovy, pěstmi. Jako fanoušek se na ten zápas těším stejně," řekl Kličko před zápasem.



Před rokem a půl šokoval fanoušky, když prohrál s Tysonem Furym a přišel o své profesionální pásy. Nyní se vrací zpátky a slibuje velkou podívanou. "Svým cílem jsem posedlý, chci se stát trojnásobným mistrem světa v největší aréně, v jaké jsem kdy bojoval," řekl Vladimir Kličko v rozhovoru pro Sky Sport News.

Zápas slibuje opravdu napínavý boj. Ukrajinský obr má na svém kontě 64 výher a 4 porážky, Anthony Joshua je zatím neporaženým mistrem, v profesionálním ringu se však ukázal oproti Kličkovi jen osmnáctkrát. "Vidět dva olympijské vítěze bojovat mezi sebou, bývalého a současného šampiona, to je něco, na co se lidé těší. Věřím, že zápas bude úžasný," nemůže se dočkat Kličko.

Bývalý král těžké váhy v ringu nebyl už rok a půl, přesto věří, že ho Joshua nemá čím překvapit. "Budu spoléhat na své zkušenosti a podle toho budu trénovat. Udělám vše, co je potřeba, abych byl zdravý a připravený k zápasu. Joshuovi přeji to samé," vzkázal soupeři.

Duel se uskuteční 29. dubna v londýnské Wembley a o zápas je opravdu velký zájem. Ceny vstupenek se pohybují od 40 do 2000 liber (v přepočtu 1250 až 64000 korun). Bojovat se bude o mistrovské pásy organizací IBF, IBO a WBA.

Dva přátelé a zároveň rivalové: Vladimir Kličko a Anthony Joshua
Dva přátelé a zároveň rivalové: Vladimir Kličko a Anthony Joshua

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud