22. října 2020 • 08:16

Tampa srovnala finále MLB. Proti Dodgers zazářil hráč, který se dosud trápil

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brandon Lowe pomohl Tampě Bay dvěma homeruny srovnat finále baseballové MLB. Rays porazili ve druhém utkání Světové série v Arlingtonu Los Angeles Dodgers 6:4 a stav série je nerozhodný 1:1.



Druhý metař Lowe otevřel skóre jednobodový odpalem za bariéru v první směně a dvoubodovým zvyšoval na 5:0 na začátku páté směny. "To zahřeje na duši, že jsem zase konečně pomohl týmu," radoval se Lowe, který měl v základní části ligy z mužstva Rays nejvíce homerunů (14), ale v play off se mu dosud moc nedařilo.

Tři body stáhl svými odpaly stejně jako Lowe také Joey Wendle a zápas dobře začal na nadhozu Blake Snell, který udělal za necelých pět směn devět strikeautů. "Dařilo se mi nadhozy dobře mixovat a držet je zkrátka," pochvaloval si Snell.

Los Angeles mělo v utkání pouze pět odpalů a bodovalo po homerunech. Dvoubodový odpálil Chris Taylor a jednobodové Will Smith a Corey Seager. "Brzo vedli a už jsme to nestáhli. Neodvedli jsme špatnou práci, ale nevytáhli jsme odpaly v důležitých momentech, což nás stálo zápas," konstatoval Taylor.

Po dni volna bude série hraná kvůli koronaviru na neutrální půdě v Arlingtonu a před omezeným počtem diváků pokračovat třemi zápasy v řadě.

Světová série, finále baseballové MLB v Arlingtonu - 2. zápas:

Los Angeles Dodgers - Tampa Bay Rays 4:6 (stav série 1:1).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud