11. listopadu 2020 • 11:11

Nejšílenější rána golfu?! Míček skákal přes vodu, pak se stočil do jamky

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cože? To musí být nějaká nahraná šaráda… napadne člověka nejspíš jako první, když vidí video, jak golfista Jon Rahm v tréninkovém kole slavného Masters posílá míček pomocí odrazů přes vodu jediným úderem přímo do jamky. Ale není to „fake“. Španěl, kterému se přezdívá Rahmbo, vážně na 16. jamce trefil hole in one tímhle neuvěřitelným způsobem.



Šestnáctka je v Augustě na pokusy o golfové „eso“ jako dělaná, nicméně tak, jak to trefil 26letý Rahm, se to snad ještě nikomu nepodařilo. Španělský golfista napálil míček naplocho přes vodu, kterou přeskákal pomocí odrazů, jako kdyby házel kamínkem žabky.

„Ty brďo, tohle vážně bude asi ten nejpozoruhodnější úder, jaký jsem kdy v golfu viděl,“ žasl nad Rahmovou trefou třeba expert USA Today Andrew Joseph.

„Jo, celkem pěkný dárek k narozeninám,“ usmíval se samotný golfista, který právě v úterý slavil 26. narozeniny.

„Nemůžu si stěžovat. Šílený je, že je to druhá hole in one v jednom týdnu,“ nechápal Rahm, který se trefil na první úder už v pondělí na čtvrté jamce. Soutěžní „esa“ má pak na kontě dvě. A určitě by byl rád, kdyby se mu podařilo nějaké přidat i přímo v Masters, které začíná v Augustě ve čtvrtek. A Rahmbo bude určitě patřit k širšímu okruhu favoritů…

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud