17. prosince 2018 • 18:50

Chrudim rozhodla šlágr slepenými góly v úvodu. Plzeň padla v Uherském Hradišti

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VARTA futsal liga pokračovala dalšími čtyřmi duely. Nejatraktivnější zápas se hrál v Chrudimi, kde domácí ERA-PACK hostil Teplice. Oba celky do té chvíle ještě neztratily ani bod. Nadále stoprocentní zůstávají po vzájemné bitvě Východočeši, kteří zvítězili 3:1.



Chrudimští začali zápas skvěle, když už ve druhé minutě vstřelili dva góly. „Poté jsme ale ztratili soustředění a ve spojení se zlepšenou hrou soupeře a jejich power play jsme inkasovali a neproměnili řadu protiútoků,“ upozornil chrudimský trenér Felipe Conde a pokračoval: „Po pauze jsme si šli za výhrou více. Rok jsme uzavřeli důležitým vítězstvím proti skvělému týmu, nyní můžeme odpočívat a po Novém roce se vrátit s velkou motivací tvrdě pracovat a plnit naše další cíle.“

Tepličtí litovali promarněného začátku. Proti Chrudimi se nepozornost nevyplácí. „Zápas byl vyrovnaný, prohráli jsme si ho nekoncentrovaností při prvním střídání, po kterém jsme prohrávali nula-dva. Nicméně dokázali jsme si, že i s Chrudimí se dá hrát. Chtěl bych poděkovat divákům, kterých přišlo dost a vytvořili úžasnou atmosféru,“ vzkázal teplický futsalista Jiří Baran.

Tři body si připsala i Slavia Praha, která vyhrála v Mělníku 8:4. Zabrala také Česká Lípa, když doma udolala poslední VŠB-TU Ostrava 6:4.

V zajímavém zápase neuspěla Plzeň v Uherském Hradišti. Domácí Bazooka vyhrála 7:5. „Utkání jsme si prohráli v prvním poločase, kdy jsme soupeře nechali odskočit na čtyři-nula, pak už to byl jen boj o návrat do utkání. Přístup některých hráčů nebyl dobrý a budeme si to muset vysvětlit. Takhle se vyhrávat nedá. Soupeři gratuluji, za svou vůli si zasloužil vyhrát,“ vysekl poklonu plzeňský trenér David Frič.

Výsledky 11. kola VARTA futsal ligy:

Bazooka CF Uherské Hradiště – SK Interobal Plzeň 7:5 (5:2)
Branky: 5. Sopůšek, 6. a 17. Čtvrtníček, 9. Slaný, 7. a 25. M. Janečka, 34. Křivánek – 15. Buchta, 15. Sklenář, 22., 37. a 38. Rešetár.

FK ERA-PACK Chrudim – Svarog FC Teplice 3:1 (2:1)
Branky: 2. Slováček, 2. Max, 31. Éverton – 6. Claudinho.

FC Démoni Česká Lípa – VŠB-TU Ostrava 6:4 (3:0)
Branky: 7. Hrubý, 12. Sop, 16. Rott, 21. Havrda, 21. a 40. Zapletal – 29. Mládek, 31. a 38. Kyselák, 34. Pánek.

SK Olympik Mělník – SK Slavia Praha 4:8 (2:2)
Branky: 9. a 38. Šup, 10. Gabčo, 29. Vokoun – 13. a 40. Leovski, 14., 21. a 39. Záruba, 28. Krstevski, 28. a 37. Směřička.

Tabulka VARTA futsal ligy po 11. koleFoto VARTA futsal liga

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud