10. listopadu 2015 • 10:50

Další bitva na severu: Českou jedničku čeká nejtěžší zápas kariéry

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká MMA bojovnice Lucie Pudilová se tvrdě připravuje k dalšímu zápasu. Po vítězství ve Finsku zamíří opět na sever. Ve Švédské Umee vyzve domácí hvězdu Linu Akhtar Länsberg, šampionku Skandinávie, která několik let nepoznala pocit porážky.



„Pro Lucku to bude nejtěžší zápas její kariéry, ale je odhodlaná přijmout tuto výzvu. Tvrdě dře a nebojí se,“ prohlásil její trenér Ladislav Erdélyi.

Neporažena je však zatím i Lucie Pudilová, která stihla za svou kariéru porazit Lenku Smetánkovou, Julii Stoliarenko (sparingpartnerka nové šampionky UFC Holly Holm) a s nepořízenou se u Pudilové setkala také Finka Suvi Salmimies.

„Länsbergová je těžká soupeřka, ale to byly všechny. V MMA není nic snadné a my bereme tento zápas jako výzvu,“ uvedla Pudilová, která trénuje ve své rodné Příbrami. Zde využívá k tréninku i legendární haldy, které zbyly v tomto hornické městě jako vzpomínka na těžební éru.

„Trénuji každý den a to několikrát, venku, v tělocvičně, ve dne i v noci, dávám do toho vše, tohle je můj život,“ vysvětlila odhodlaně příbramská bojovnice. Pudilovou čeká zápas 28. listopadu ve švédském Umee.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud