18. února 2018 • 08:40

To bude boj! Pudilová se během vážení postrkovala se soupeřkou

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jediná bojovnice reprezentující Českou republiku v UFC Lucie Pudilová se chystá na svůj třetí zápas v nejprestižnější MMA organizaci světa. Úspěšně prošla vážením i zdravotní prohlídkou a zápasu s devětadvacetiletou Kanaďanku Sarah Morasovou už nic nebrání. „Jsem připravená na tvrdý boj,“ hlásila na své facebookové stránce.



Lucie Pudilová má v UFC za sebou již dva zápasy, nyní ji čeká zatím nejtěžší zkouška. S bilancí jedné výhry a jedné porážky se v texaském Austinu utká se zkušenou devětadvacetiletou zápasnicí Sarah Morasovou. Pro tu to bude ve slavné MMA organizaci již čtvrtým zápasem, ze tří předchozích vyhrála dvakrát a jednou prohrála.

Česká bojovnice má za sebou první velký krok, když v sobotu prošla zdravotní prohlídkou i vážením. „Mám za sebou první důležitou výhru,“ uvědomuje si. Poprvé se potkala i se svou soupeřkou. A bylo vidět, že se zápasu už nemůže dočkat, během společného focení došlo i na strkanici, kterou tak trochu vypravovala právě Pudilová. „Jsem zvědavá, jak jí to odstrkování půjde zítra v zápase,“ rýpla si.

VIDEO: Pudilová se postrkávala se soupeřkou:

Připíše si česká bojovnice další výhru, nebo pozná druhou přemožitelku? Zatím ji totiž porazila jen Lina Länsbergová, Pudilová prohrála v obou jejich vzájemných zápasech. Třetí zápas v UFC bude mít v noci z neděle na pondělí, na řadu by měla přijít zhruba v půl jedné ráno.

Hlavním zápasem večera pak bude zápas lehké váhové kategorie mezi Donaldem Cerronem a Yancy Medeirosem. Pozornost fanoušci upírají i na souboj těžký vah Derricka Lewise a Marcina Tybury, který se v hlavnách českých MMA fanoušků zapsal výhrou nad Viktorem Peštou.

Lucie Pudilová má úspěšně naváženo
Lucie Pudilová má úspěšně naváženo

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud