Tereza Janovská
18. prosince 2017 • 12:40

Pudilová zná třetí soupeřku v UFC: Vyzve 15. bojovnici světového žebříčku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ke svému třetímu zápasu v nejprestižnější MMA organizaci světa se chystá česká bojovnice Lucie Pudilová. V UFC má za sebou jednu porážku a jednu výhru, nyní před ní stojí těžká výzva. V únoru se utká s devětadvacetiletou Sarah Morasovou. „Vítězství musí být moje!“ hecuje se nejlepší česká MMA bojovnice.



Lucie Pudilová za svou profesionální kariéru poznala pouze jednu přemožitelku. Se Švédkou Linou Länsbergovou prohrála dvakrát, podruhé ve svém debutu v UFC. Tam však i přes prohru nadchla tvrdou řežbou a porážka na body byla hodně na hraně. S druhou výzvou si už poradila vítězně, Jihokorejku Ji Yeon Kimovou porazila v Singapuru na body.

Česká jednička v MMA Pudilová: Pomáhá mi, když mě muži při tréninku nešetří
Video se připravuje ...

Nyní stojí před dalším úkolem. Její další zápas se uskuteční 18. února v texaském Austinu na UFC Fight Night, soupeřkou bude kanadská bojovnice Sarah Morasová (5-2), která v UFC dvakrát vyhrála a prohrála tam jen se zkušenou Jessikou Andradeovou. „Matchmaker (ten, který vybírá zápasy, pozn.red.) UFC přede mne postavil nelehký úkol, 15. bojovnici světového žebříčku,“ přibližuje Pudilová svou soupeřku.

Třiadvacetiletá rodačka z Příbrami ovšem věří, že si s výzvou poradí. „Sarah je typická zemařka, takže věřím, že tvrdost a razanci mých úderů v postoji neustojí,“ věří si Pudilová a zároveň důrazně dodává: „Vítězství musí být moje!“

Kimová si stěžovala sudímu na výsledek zápasu
Kimová si stěžovala sudímu na výsledek zápasu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud