Marek Stodůlka
8. srpna 2020 • 19:20

Conor McGregor do toho praští. Na Instagramu ohlásil svatbu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rukavice a bojové šortky vymění za smoking a košili! Nejslavnější MMA bojovník planety Conor McGregor se bude ženit. Dlouholetou partnerku Dee Devlinovou požádal irský válečník o ruku při oslavách jejich dvaatřicátých narozenin. „To jsou ale narozeniny, má budoucí ženo!“ napsal McGregor k fotce, na níž zdobí ruku jeho snoubenky blyštivý prsten.



Rukavice už vlastně pověsil na hřebík, a tak má víc času věnovat se rodině. A aby stvrdil rodinný svazek i na papíře, překvapil Conor McGregor přítelkyni Dee Devilnovou prstýnkem. Po třinácti letech vztahu se tak hvězda klece bude ženit se svou životní láskou. Pár se dal dohromady v roce 2007, Devlinová byla pro Ira vždy obrovskou oporou a podporou na cestě na vrchol. Dvojice spolu má dvě děti, syna Conora Jr. (3) a dceru Croiu (19 měsíců).

Conor junior se narodil jen pár měsíců před McGregorovou boxerskou bitvou s Floydem Mayweatherem, dalších zápasů otce už se ale nejspíš nedočká. Bijec z Dublinu ukončil letos v červnu kariéru, kdyby se však vrátil, nebylo by to poprvé. Momentálně si však užívá dovolené právě po boku Devlinové. Ta s hvězdným válečníkem prožila všechny jeho úspěchy, dokonce se pak stala oficiálním členem týmu, když se McGregorovi měla starat o finance.

Šťastný pár se rozhodl učinit další krok a Conor, jak je u něj zvykem, informoval o radostné novině na sociálních sítích. „To jsou ale narozeniny, má budoucí ženo!“ napsal k Instagramové fotce se snoubenkou. Mezi prvními gratulanty samozřejmě nemohl chybět trenér John Kavanagh, stejně jako spousta dalších bojovníků a celebrit jako například zápasnice Holly Holmová nebo fotbalista Robbie Keane.

Dee Devlinová a Conor McGregor stále spojuje vášeň.
Dee Devlinová a Conor McGregor stále spojuje vášeň.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud