26. července 2021 • 16:55

Telefon z Tokia: Seemanová zkoušela přítele fotbalistu, jestli ji sledoval

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Ústí nad Labem Matyáš Písačka má zlomenou ruku, takže start druholigové sezony se ho příliš netýkal. O to víc může sledovat dění na olympijských hrách v Tokiu, kde soutěží jeho přítelkyně Barbora Seemanová. A česká plavecká naděje si ho v pořadu czechteam.tv Voláme Tokio pěkně vyzkoušela, jestli její první start pečlivě sledoval.



Czechteam.tv zaznamenala telefon zamilované dvojice na trase Tokio - Praha a fotbalista Písačka prokázal, že úvodní start Seemanové ve štafetě (Češky nepostoupily do finále), pečlivě sledoval. „Na padesátce jsi byla první, ne?“ popisoval s úsměvem a hned hlásil: „Bazén vypadá hodně dobře, viď?“

„Máme červený bloky, takže to vypadá megahezky. A je takovej útulnej,“ potěšilo Seemanovou. „Tam bys mohl plavat toho motýlka s prsovýma nohama,“ smála se svému milému a sama si pochvalovala i dobrou atmosféru v týmu českých plavkyň.

Seemanová a přítel fotbalista: Vybírám jí plavky. Fandí Slavii. Kolik dá nožiček?
Video se připravuje ...

A zajímalo ji, jak se Matyáš má sám doma v Praze. „Co bych mohl dělat... Mám zlomenou ruku, takže se tak nějak válím,“ culil se 24letý obránce.

Plavkyně mu pak popsala, jak se žije v olympijské vesnici. „Naštěstí už můžeme chodit venku, ale nosí se všude roušky, respirátory. Je to tady hrozně hezký,“ ujišťovala Seemanová. „Kolem těch baráků je takovej park, je tu obchod se suvenýry, takže ti něco třeba přivezu, když budeš hodnej...“ smála se a dělala „slaměnému vdovci“ chutě: „Máme tu megadobrou jídelnu, je tu něco od každýho jídla, na který si vzpomeneš, třeba neomezený sushi...“

Barbora Seemanová pak v pondělí postoupila do semifinále na své nejlepší trati 200 m volným způsobem, boj o vysněné finále ji čeká v noci na úterý (3:30 ONLINE zde >>>)

Fotbalista Písačka o vztahu s plavkyní Seemanovou: Dobrej úlovek!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud