30. července 2012 • 09:40

FOTO: Hele, já s Djokovičem. Obr Ovečkin fandí lásce Kirilenkové

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

OVEČKINOVA FOTOGALERIE Z LONDÝNA | V hokejovém světě by si lidi utrhali ruce, aby získali jeho podpis. Na letní olympiádě je naopak on u vytržení z ostatních sportovních celebrit. Alexandr Ovečkin, jedinečný ruský útočník, fandí v Londýně své přítelkyni, tenistce Marii Kirilenkové, a při tom nechává fanoušky přes Twitter nahlédnout za kulisy Her.



Zubící se hokejový showman v ležérních kraťasech po boku velkého Djokera, vyblejsknutý jen tak narychlo kousek od kurtů.

I tak se ukázal na Twitteru Alex Ovečkin. Poslední dny zásobuje svůj účet řadou komentářů a fotek z olympijské vesnice nebo Wimbledonu, kde probíhá tenisové zápolení.

Ovie tam nemá přístup proto, že by byl celebrita svého sportu nebo proto, že je ambasador zimní olympiády v roce 2014 v Soči. Ne, jeho s sebou vzala přítelkyně Maria Kirilenková, jedna z nejlepších ruských tenistek.

Washingtonský kapitán a majitel nejvyšší smlouvy v NHL vás tak díky ní přenese třeba do prostor, kde v neděli tenisté přečkávali déšť. On se tam zamilovaně tiskne ke své vyvolené.

Spolu se třeba zvěčnili i před atletickým stadionem, Ovečkin pak pustil do světa momentku z Kirilenkové tréninku nebo se nadšeně rozplýval z toho, že viděl Rogera Federera – nejlepšího hráče – připravovat se na zápas.

Se švýcarským fenoménem už má ostatně fotku z loňského US Open, jeho další „úlovky“ z dřívějška zahrnují třeba společné zvěčnění s Martinou Hingisovou nebo boxerskou legendou Mikem Tysonem.

V neděli ve Wimbledonu pršelo, Kirilenková se tak místo zápasu tulila s Alexem Ovečkinem
V neděli ve Wimbledonu pršelo, Kirilenková se tak místo zápasu tulila s Alexem Ovečkinem

V Londýně pak Ovečkin přes Twitter stihl popřát hodně zdaru ruským reprezentantům, oslavit výhry svých favoritů i rozloučit se s kamarádem a dlouholetým spoluhráčem Alexandrem Sjominem, který podepsal smlouvu s Carolinou.

Kirilenková pak do turnaje s podporou svého slavného přítele vstupovala až v pondělí, její nedělní zápas s Kolumbijkou Duque-Marinovou totiž přeložilo divoké počasí.

Ovečkinovy postřehy můžete sledovat na účtu @ovi8.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud