15. srpna 2012 • 16:48

Se sebevědomím to často přestřelím, řekl Svoboda v redakci Sportu

Autor: bk, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Redakce deníku Sport a serveru iSport.cz měla ve středu odpoledne vzácnou návštěvu. Dorazil olympijský vítěz v moderním pětiboji David Svoboda. Za velkého potlesku vstoupil do Síně slávy deníku Sport a se čtenáři serveru iSport.cz absolvoval dlouhý online rozhovor.



Zlatá medaile z londýnské olympiády měla obrovský ohlas, Svoboda je od příletu do Čech v jednom kole. Gratulace, oslavy, návštěvy příbuzných i kamarádů.

"Je toho hodně, až tady u vás jsem se mohl chvilku zastavit a poprvé si prohlédnout sestřih ze závodu," řekl Svoboda při rozhovoru se šéfredaktorem deníku Sport Lukášem Tomkem.

Pětibojař David Svoboda vstoupil do Síně slávy deníku Sport
Video se připravuje ...

Svoboda si před olympijským závodem hodně věřil a sebevědomě tvrdil, že si dojde pro medaili. "Často to se sebevědomím přestřelím, protože si myslím, že je to menší chyba, než kdybych si nevěřil a bál se," připustil Svoboda.

"Nevěděl jsem, jak na to lidi budou reagovat, ale pro můj výkon je sebevědomí důležité. Vsugeroval jsem si, že jsem nejlepší a potom jsem měl psychickou výhodu nad ostatními soupeři," prozradil Svoboda.

Olympijský šampion byl poté uveden do Síně slávy deníku Sport a čtenářům serveru iSport.cz odpovídal na otázky v online rozhovoru.   

David Svoboda se v redakci Sportu podepisuje na fotografie
David Svoboda se v redakci Sportu podepisuje na fotografie

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud