12. srpna 2016 • 09:44

Ze zákulisí Krpálkovy oslavy: Zpíval Zagorovou, dostal kilo masa

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z RIA | Na ten večer judista Lukáš Krpálek asi nezapomene. Start oslav olympijského zlata z Ria mu zkomplikovala předchozí rána do hlavy, ale pak si oslavy užíval naplno, včetně párty jízdy reprezentantů do Českého domu, kde se poprvé za celý den pořádně najedl.



Krátce před vítězným chvatem ve finále dostal Krpálek od Ázerbájdžánce Elmara Gasimova loktem do hlavy a tahle rána nebyla žádná legrace.

„Normálně bych si to užil víc. Teď jsem si dával pozor, abych nespadl z podia,“ líčil Krpálek. „Já s tím mám už delší dobu problém. Dostanu větší ránu do hlavy a pak vidím jen tunel. Dvacet minut jsem v pohodě, potom začínám ztrácet zrak. Vidím jen, na co se podívám. Když jsem přišel do haly na stupně vítězů, cítil jsem se hrozně. Koukal jsem před sebe na Mareta a říkal si, že musím být přímo za ním. Bál jsem se, abych nespadl z podia.“

Vyhlašování vítězů Krpálek zvládnul, trochu se mu ulevilo a odjel do olympijské vesnice, kde se osprchoval a nasedl do autobusu, který sportovce vezl na tzv. díkůvzdání do Českého domu.

Takhle judista Krpálek oslavil v Českém domě zlatou medaili z Ria
Video se připravuje ...

„Pro mě to bylo hrozně moc, já jsem si to hrozně užíval. Byla super parta. Trošku jsme si v párty busu zatancovali,“ vyprávěl Krpálek. „Dali jsme si pivo, teď už můžu. Přijeli jsme sem (do Českého domu), tady nás čekaly davy lidí. To bylo něco nádherného. Mně to úplně nedochází. Když reportér říkal: Přivítejte olympijského vítěze, přišlo mi to hrozně divný…“

Olympijský šampion měl v autobuse právo na výběr muziky.

„Zazpívali jsme si Káju Gotta, Hanku Zagorovou. Všichni jsme zpívali, bylo to hrozně fajn. Hrozně se mi líbilo, že tím všichni sportovci žili,“ těšilo Krpálka.

V autobuse zazněl taky song Olgy Louňové Jsem optimista, který si Krpálek pouště během závodu.

Krpálek během oslav zlaté medaile z Ria vzpomínal na mrtvého kamaráda
Video se připravuje ...

„To mi ráno pustil. A tam byl text: Dneska se mi nechtělo vstávat, ještě jsem měla ospalky v očích. Ten začátek byl, jako by na závody nemusel jezdit…“ smál se trenér Petr Lacina. „Diskotékový autobus byl úžasný. Tancovalo se, pilo se šampaňské a pivo. Specielní zážitek…“

Další skvělý moment zažil Krpálek po slavnostním přivítání v Českém domě. Během tiskovky mu přinesli na stůl velký pekáč s hovězími steaky filet mignon.

„To bude víc než kilo!“ odhadoval Krpálek.

„Ráno jsem měl trošku müsli s jogurtem, celý den v hale jsem nic nejedl, jen jsem si vzal trošku ovoce,“ vysvětloval, než se do dobroty pustil.

Judista Lukáš Krpálek slaví v českém olympijském domě zisk zlaté medaile
Video se připravuje ...

Krpálek - dojetí ze syna
Video se připravuje ...

Judista Lukáš Krpálek oslavil v Českém domě zisk zlaté olympijské medaile.
Judista Lukáš Krpálek oslavil v Českém domě zisk zlaté olympijské medaile.

Vše o LOH v Rio de Janeiru čtěte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0
Související články
Články odjinud


Články odjinud